reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ja wiem i wszędzie pisze ze dla karmionych cycem 4-5, a dla karmionych butlą po 5 msc a nie później niż 6 msc. Jak wtedy nie to dopiero w 10 msc -ale dlaczego nie wiem. Czyli jak my mamy 6 msc i 1 dzien czyli jesteśmy już w 7 msc to już niby nie.... Matko kochana jak Ci lekarze mają niespójne zalecenia. Ale po 6 msc jeszcze nigdzie się nie spotkałam.
D
dziunka24.
Gość
Co do biszkoptów - to własnie zamówiłam bezglutenowe, "ekologiczne" => bez spulchniaczy. teraz szukam gdzieś sklepu z warzywkami eko 
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja tez daje od czasu do czasu zwykłego i bardzo smakuje mu lepiej niz chrupki kukurydziane
Kasiiula
moj synuś juz ładnie je wieksze kawałki
banana rozdrabniam troche widelcem i zje naraz nawet całego, z zupki warzywka terz wieksze rozdziablam widelcem ale zazwyczaj kroje w malutki kawałeczki, biszkopta czy chrupka kukurydzianego tez sam gryzie memli w buzi i je 
katrenki
Fanka BB :)
Kasiiula
hahah jaka ona słodka z ta brokula
jutro ja zrobie tez zobaczymy jakie efekty beda 
reklama
E
etna36
Gość
Dobra brokulka nie jest zla....![]()
ja tez tak chce!!!!!!!!!!
Powiedzcie mi od czego mamy zacząć i jakiej grubości kawałki dawac, my na razie jemy tylko owoce ze sloiczka, glownie jablko i marchewke z dynia. Jutro chce zupke jarzynowa wprowadzic gerbera bez mieska.
Podziel się: