• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

MLEKO ?

reklama
Czesc dziewczyny,jestem z marcowek i tez mi juz cos wycieka z piersi. Tylko ja jestem dopiero w 17 tygodniu. Na szczczescie nie swedzi ani nie piecze. Czy te wkladki laktacyjne mozna kupic w supermarketach czy raczej aptece?

Moja doswiadczona kolezanka poleca zamiast wkladek laktacyjnych - zwykle chusteczki higieniczne. Podobno dzialaja doskonale a sa sto razy tansze. Ale sama nie probowalam, bo mi sporadycznie cos tam kapie ale jeszce wkladki nie sa potrzebne.

remeny na teraz to może chusteczki są dobre, ale jakoś potem sobie nie wyobrażam. Zreszta wkładki są wyprofilowane i dobrze sie w staniku ukladają, a co zrobic z chusteczkami?

No wlasnie nie wyobrazalam sobie jak mozna poupychac te chusteczki, ale widocznie sie da. Potrzeba matka wynalazku ;) Sama pewnie tez kupie wkladki, zwlaszcza po porodzie na pewno beda wygodniejsze i bardziej chlonne od chusteczek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry