• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Czuję się dobrze, choć zostało ostatnie 9 dni :-)
3 dni temu "zgubiłam" czop śluzowy, czyli wszystko wskazuje na to, że to już ostatnie dni. Razem z narzeczonym nie możemy się doczekać.
Tylko niepokoi mnie jedno: brzuszek mi się nie chce obniżyć. Ginekolog powiedziała mi, że na pewno się obniży, czekam i czekam i nic.

BlackWizard witaj:-)napisz nam cos wiecej o sobie:tak:

Hmm a do mnie sie dzis polna nie odezwala:-( nie chce pisac sama, bo nie chce sie narzucac - mam nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku:-(

A tak w ogole to dziewczynki, gdzie jestescie??

Galarecia ja widzialam dzis rano Net na NK wiec chyba u niej wszystko w porzadku:tak:

BlackWizard - właśnie prosimy, napisz coś więcej o sobie... Co to ma być? Chłopiec czy dziewczynka? :-D I dlaczego tak pozno tak do nas dotarlas?
Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie:-)

A więc :-) Jesteśmy z Gdańska, na imię mi Marta, ma być dziewczynka, choć nie mamy 100% pewności :-), ale mam nadzieję, że obejdzie się bez większych niespodzianek :-) No i dziękuję za cieplutkie przywitanie :-)

DZIEWCZYNY chcialam sie pozegnac.....:-(
za godzine ruszam do swojego mieszkanka....pisze teraz bo pozniej nie zdaze....
wiec tak...
bardzo milo bylo mi was poznac, naprawde sie z wami zrzylam....szczegulnie z babkami ktore sa tak dlugo jak ja(albo i dluzej:-D), nie bede wymieniac bo kazda wie ze o nią chodzi...;-)
zycze wam wszystkim duzo radosci z waszych pociech, no i jak najmniej problemow z tymi bezmozgami:-D:-D:-D:-Dczyt. facetami:-D

a nowym przyszlym mamusia...latwych porodów:tak:

obiecuje ze jak przyjade tutaj, o ile bedzie to mozliwe to do was zajrze...
no to buziaczki kochane moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bedzie mi was brakowalo:-(

BLACK - ... też jestem Marta i jestem z Gdańska ;-) i mam córeczkę :-p

A co do spacerku to byłam z małą :-p dzisiaj tylko 20min ale będę powoli wydłużać :-)

OLENKA - 3maj się kochana ! dużo zdrówka i pociechy z Kacperka ! odezwij się czasem :-)

reklama
Oleńka kochana mam nadzieje, ze szybko do nas zajrzysz:-)Pamietaj, ze my tu na Ciebie czekamy i zawsze bedziesz jedna z nas:tak: a takw ogole to pisz do nas eski jak bedziesz mogla:-)Trzymaj sie cieplutko i oby sie Wam dobrze mieszkalo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry