reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
pola997 a bierzesz no-spe? mnie lekarz kazał brac prze 3 miesiace brałam bo miałam dosc czesto takie bóle szczególnie na poczatku. ale ty jak widze jestes juz prawie na koncu:-)

na początku brałam również bo tak jak Ty miałam bóle. ostatnio z kolei miałam skurcze i też brałam , ale już kazał mi lekarz odstawić. ponoć takie bóle są już normalne:-) ale ogólnie czuję się jak tocząca beczka.:-D

ja mam bóle w okolicy pachwin ,ale mi się nasilają jak dużo chodzę, ogólnie czuję jak wszystko mi się tam rozciąga...:-( ale nie martw się BLACK już za parę dni koniec!:-)

Oj racja :-) Już nie mogę się doczekać. Choć trochę boję się nacinania.
Maleńśtwo mocno Cię kopie? Mój ginekolog mówił, że przed porodem dziecko powinno się mniej ruszać, a córcia jest pełna energii i daje mi coraz bardziej popalić :-)

Black eee 3 stopień to z pewnością poród jest blisko.
Pola mówisz że w tak młodym wieku nie planuje się. Ją zaszłan z ciążę w wieku 17 lat i jeszcze przed zajściem planowaliśmy z S założenie rodziny a byliśmy ze sobą dopiero kilka miesięcy. Ja byłam bardzo poważna jak na swój wiek i nie żałuję podjętej decyzji.

I ja miałam podobną sytuacje. Choć obecna ciąża jest raczej wpadką i zaskoczeniem, razem z narzeczonym planowaliśmy założenie rodziny, choć nie tak szybko. Ale teraz nie możemy się doczekać maluszka i nie żałujemy niczego.

reklama
Heh jest mała róznica miedzy planowaniem dziecka tak na przyszłosc a tak na juz;) My tez planowalismy dziecko a raczej dzieci bo nie wyobrazam sobie zebym miała tylko jedno ( syndrom jedynaczki ) z tym ze ja chciałam miec je jak skoncze 27 28 lat a mój T uwazał ze najlepszy wiek na dziecko to 22-24 lata bo jak twierdził nie chciał byc starym ojcem. No to teraz młodziutkim:p

Do góry