Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masz synka Kubusia? Napisz jaki jest? Glupie tpytanie wiem, nio ale podoba mi sie to imie pomijajac fakt ze tylko to narazie mi sie podoba to chciałabym wiedziec jakie sa dzieci z tym imieniem

mamy podobne teminy, ciekawo ktora wyladuje pierwsza na porodówce
wow ale mnie z nog zwalilo jak napsiałas o tych jezykach <szok> swietnie
A nio i w piłkie nozną uwielbiam grac, chodziłam na treningi, ale jak sie dowiedziałam o ciazy to od razu zrezygnowałam, mam nadzieje ze tam jeszcze wrócePolna_N... nie umiem sie powstrzymać!!! Piękna masz córeczkę, no po prostu wpatruje się w to zdjęcie i napatrzec sie nie moge... urocza!
Moja coreczka też bedzie Alicja![]()
Twoja niunia tez bedzie sliczna ,zreszta kazde dziecko jest ladniutkie;-)
pewnie zaraz pojdziemy na pole i zakupy

A TY masz juz zaplanowany dzien? Jak sobie radzisz z 2 dzieci? Ja nie wiem czy z 1 sobie poradze
naprawde podziwiam. Uczysz sie lub pracujesz??polna to ty też na wsi mieszkasz?????
ja jestem 70 km od wawy (miedzy w-wą a skierniewicami)
i powiem szczerze że bardzo sobie cenie że nie mieszkam w mieście ,mam swój ogródek z ważywani ,ogród i pełno zieleni wokoł domu a nigdy w życiu nie chciałabym mieszkać w bloku.
wiesz zawsze to jest cos jak dziecko zobaczy kurki,krowki i koniki
Ostatnio Ala zainteresowala sie krowa sasiadki
narazie miekszkamy u moich rodzicow ale budujemy domek-znaczy juz wybudowany jest i jestesmy na etapie tynkowania wewnatrz !! Az sie nie mozemy doczekac jak sie wyprowadzimy bo to zawsze lepiej na swoim a i jak nie naslu****e za sciana