Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no a urode po mnie
na poczatku miala czarniutkie wloski(po tatusiu) ale teraz ma brozowe tak jak ja !!
a co do Twojej niuni to ja Ci napisze na pocieszenie ze Ala do 10 miesiaca w dzien spala tylko po pol godzinki-normalnie miala chyba zegarek w tyleczku
teraz sie polepszylo bo spi po godzince albo 2 , jednak czasami zdarzy Jej sie 30 minut !!
a i jak Ala byla mala lubiala sobie w nim siedziec a ja np robilam cos w kuchni,szybko z Niego wyrosla bo byl za krotki i tez mial 90 cm wiec potem to miala zgiete nozki a i szkoda ze nie mzona bylo calkiem ..budy.. rozmontowac to Ala wiecej by widziala !! ale to wszystko sie okazuje po fakcie jak juz dziecko jest :-)

mam tak to wygiete jak w ciazy.. i przez to cierpie na straszne bole kregoslupa:-
).. a do tego pytanie do dziewczyn, ktore juz rordzily: czy boli Was kość ogonowa.. mnie boli juz rok czas, czasami to nawet dotknac sie nie moge
a jak siedze dluzej to podniesc sie to jest koszmar:/