panistepelek
Fanka BB :)
domikcw - Wszyscy mówią, że córcia podobna do taty 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No Kacpr to faktycznie troche sobie wazy a co za tym idzie mozna zwariowac jak np sie go karmi pomimo iz wtedy siedze to potem po rece mi mroczki chodza ale pocieszam sie tym ze niedługo bede jak Pudzianowski
Dziekuje trzymaj mocno i nie puszczaj
no to ją wzięłam do siebie i sobie u mnie fikała z godzinę chyba po czym zasnęła
o co jej chodziło
? 
później do 9 spała b
ani na chwilę jej teraz z oczu nie można spuścić ... a ja tak chciałam żeby raczkowała fajne to jest śmieszne ale też męczące
i wychodzi cały brud na podłodze 
ze sprzątaniem też nie wyrabiam i tak zawsze jakiegoś okrucha znajdzie masakra 

i raz siusiu więc całkiem całkiem nam idzie chce żeby mała już się przyzwyczaiła do nocnika to później łatwiej będzie ją nauczyć żeby wołała :-)
:-)
bo my z Kubą to od książek jak najdalej
i jak wynik testu ?
szczególnie mamy pilota którego jak się naciska to świeci guzik
no ale trzeba jej przyznać że umie się ładnie bawić
polecam jakąś siatkę taką szeleszczącą
zabawa na co najmniej 10min

ale nad tym nie można zapanować bo to by trzeba było ciągle z miotłą i mopem latać
A no właśnie miałam się spytać jak Twój synek będzie miał na imię ? :-)
a jak Twoja córeczka ma na imię ?
bym im w szpitalu spokoju nie dała ;-p ja uwielbiam zwierzaki ... chciałam psa ale nie mogę się zdecydować boje się trochę brać teraz jeszcze odpowiedzialności za psa ... a kot jest mamy ale ostatnio bardzo nabroił i facet mamy się wściekł i mi go przyniosła
on cichutki u mnie nie przeszkadza to sobie może być tylko ta sierść