• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lily o jeju! to gratuluje podwojnie:] no to ale bedziesz miala ogromny brzusio;) i podwojne kopniaki:) dziekuje:) każde dziecko jak małe jest słodkie a pozniej wieksze i kłopoty:/

wiktoria12 sama sie dziwie ze tak szybko:) nawet sie nie domyslilam ze ma ząbka. Był troszeczke nie w sosie i popłakiwal ale on tak często ma. A raz to wziął moją ręke i gryzł mojego palca i poczulam cos twardego patrze a ta ząbek:D

lily dziecko to dar od boga i trzeba sie z tego cieszyc:) no nie pozostalo mi nic innego jak zyczyc ci powodzenia:D podziwiam naprawde takie matki co maja po 5-cioro dzieci w domu albo blizniaki (i wiecej) ja jestem szybko nerwowa i chyba musieli by mnie zamknac w psychiatryku:P

wiktoria12 dobranoc

lily dziecko to dar od boga i trzeba sie z tego cieszyc:) no nie pozostalo mi nic innego jak zyczyc ci powodzenia:D podziwiam naprawde takie matki co maja po 5-cioro dzieci w domu albo blizniaki (i wiecej) ja jestem szybko nerwowa i chyba musieli by mnie zamknac w psychiatryku:P

wiktoria12 dobranoc

cieszyc to sie juz ciesze na poacztaku był szok. a dalej zobaczym jak to bedzie. tylko studiów mi szkoda troche

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry