reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a po wklejeniu klikasz na "zapisz zmiany" ? który kod suwaczka wklejasz? ten pierwszy sie wkleja.
Robie wszystko tak jak tsza i nic:/ A tak Apropo to właśnie zauważyłam że piszemy razem na dwóch forach hehe właśnie odpisuję ci na czerwcówkach dlaczego do szpitala, a suwaka jak nie było tak ni ma...aj...

Heja :))

Tak sobie czytalam to o tej Sonii ... Nie rozumiem takich dziewczyn takich ludzi W ogole nie dochodzi do mnie takie myslenie I po chamsku powiem ze jak sie niechce miec dziecka nalezy kupic sobie prezerwatywy za 3zl a nie spuszczac sie i robic sobie tarota jestem w ciazy czy nie a pozniej mysle a co jak jestem ? Moze jakas tabletke wezne to poronie albo sie sama skrzywdze to poronie ? Dziewczyny sa czesciej bardziej durne niz chlopacy o 10 lat mlodsii ! ;/

Tego akutrat nie rozumiem ... Niechce aby zle mnie zrozumialy dziewczyny Bo abslutnie nie chce czy chcialam urazic zadnej z kobietek Ale po prostu nie rozumiem przykladowo osob ktore sie w zaden sposob nie zabezpieczaja a potem stekaja ze sa w ciazy i na dodatek sa zdziwnienii ...

A tej calej Sonii to zal mi jest Dziewczyny zniszczyla sobie zycie psychike ahh niech ja zaszyja najlepiej

Ostatnia edycja:
Sylcia wybacz,ale tutaj nikt sie nie uzala nad soba i swoja ciaza,kazdy wiedzial co robi wspolzyjac,a Ty piszac swoj post jakbys robila NAM mlodym mama jakis przytyk...poza tym jak sama wiesz ciaza to okres wachan nastrojow i to,ze czasem ktoras sobie ponarzeka to przeciez normalne,amy na tym watku jestesmy dla siebie jak rodzina ktora sie wspiera wzajemnie. Ja sie zbyt czesto juz tu nie udzielem,ale sledze ten watek i wogole wiec jestem w temacie:tak:,a co do naszej "przyjaciolki od serca" Soni to poprostu szkoda sie wypowiadac,nie zauwazyla,ze jest to forum o matkach i dzieciach i sieje tutaj propagande o aborcji:no::wściekła/y:...

Edit: W ustawieniach profilu mozna dziewczatka kochane zablokowac wyswietlanie postow danego uzytkownika np. Sonia1986 ;-)

Ps.ciekawe co dzis w nocy napisze pewnie stwierdzi,ze jestem niedorozwinieta gowniara ble,ble,ble,ale coz wole byc tym kim jestem,tylko z wyksztalceniem srednim,ale z super mezem,wspaniala corcia i swietna praca ;-)

Ostatnia edycja:
tez jestem mloda matka bo zaszlam w ciaze w wieku 18 lat I widac zle odczytalas mojego posta Nie zrozumialas go tak jak ja sie wypowiedzialam Wiem co kobieta przezywa a napisalam ogolnie odnoszac sie do dziewczyn ktore nie mysla i nie wyciagaja wnioskow a pozniej szukaja wyjscia i jest nim np aborcja

Ahh i jeszcze jakbys nie zauwazyla nie pisalam ze jakakolwiek dziewczyna sie uzala nad soba czy cos w tym stylu Kazda ma swoje humortki nawet nie bedac w ciazy

A odnosze sie w swoim poscie do dziewczyn ktore wlaza chlopaka na chlopaka i nie wyciagaja zadnych wnioskow i nie mowie jedynie o ciazy ale o ronego rodzaju chorobach i pozniej dopiero mysla jak juz sie cos powazniejszego wydarzy

I jak pisalam wyzej tak pisze ponownie ze niechcialam urazic zadnej kobietki bo kazda ma swoja wyjatkowa wspaniala jak i niestety czasem przykra czy smutna historie ale kazda jest odwazna bo dala rade wszystkim problemom i maja swoje fasolki czy dzieciaczki przy sobie

Ostatnia edycja:
ja zaszlam w ciaze majac 18 la urdzilam jak maialam 19 dzis mamy sliczna kochana coreczkema prawie 3 mesiace i nei zauje niczego ani dnia ai godziny w ktorej wasnie Mlecia psanowila sie we mnie :zaniezdzic: :D:D:D heheh kazdy usmeich jet dla mnie bezcenny rozgrzewa moje serce le ja tak mocno ze boje sie ze ja polamie heheh jak wychodze d szkoly NA 3 ODIZNY TO DZWOIE 6 RAZY i ptam sie jak sie czuje... a y sonia czy jak ci tam bo ie intersujesz mnie poprostu nei wiesz c stracilas ne chce byc wredna ale za to co zrobilas to juz nie pwinas nidgy zaslyzyc na taki dar - w mlodym wieku ae dar ( widocznie tak musialo byc) ja wierze ze wszystko nam jest pisane i jak ma byc to tak ma byc losu nei oszukasz wiec powodzenia sejonara Panienko
ps klawiatura mi nawala :)

U widze że ta Sonia to wsyztskim tu na nerwy działa :D ja się juz nie pokuszę żeby czytać jej wypowiedzi, wystarczą mi Wasze komentarze :D. Dlatego nie będę nawet jej oceniała ale podejrzewam że zasługuje na pożądny opierdziel od kogoś, pewnie i tak w przyszłości odbiję się to na jej życiu.
artystka nie przypominaj o tych cholernych maturach :no::no::no: . Najbardziej mi pasuje myślenie że zostałam stworzona tylko i wyłacznie do macierzyństwa bo to na serio cudowne :). A szkoła? Nie mogę o tym myśleć bo stres źle wpływa na Synka :D. Pod koniec kwietnia mi się o tym przypomni i wtedy będą powtórki :D.

reklama
Motylicja ;) Ja jestem z Płocka, może znam tego Twojego kolege ;D :) Bo Płock nie duże miasto i wiekszość osob sie zna ;] A jesli mogę powiedzieć to odległość nie jest przeszkodą ;) Wiem z wlasnego doświadczenia. No i moj kumpel dobry 5 lat temu mowil ze pisze z dziewczyna z Poznania i ze fajna i smialam sie ze to nie ma sensu.. Teraz ona mieszka z nim w Płocku bardzo sie kochają a za 4 miesiace bedą rodzicami ;) Więc uwierz że możliwe jest wszystko ;) jesli sie chce... No i to fakt, trzeba dużo poświęcej i wytrwałości, a nie każdego na to stać..)

ooo zbieg okolicznosci.....:szok: to moze ja ci na pw. wysle jego adres ul to moze gg znasz...

Hej dziewczyny :-)

u mnie jakoś główka zaczyna boleć a no i od rana mała w żebra mi się wbija chyba nóżkami :wściekła/y:

normalnie już chyba "nie zniesę" tego :-D:baffled:

heheh Kornelka Lobuziaczka....:tak:

pani doktor stwierdziła że bab za krótką szyjkę....I że nie utrzymam ciąży bliźniaczej....Tym bardziej że jestem drobna...

OJJ bedactwo...trzyma za was kciuki:)

Dobry Mamuśki : )

A więc.. dziękuje za powitanie :-)
Jako, że mój chłopak (teraz już narzeczony, trudno jest mi sie oswoić z tą myślą :)) jest przyszłym prawnikiem... doradził mi,żebym wybrała się jeszcze raz do tej małpy udając zainteresowaną "ofertą" dokonania aborcji. Z DYKTAFONEM!
byłam dzisiaj... "uprzejma" pani doktor wypowiedziała się gdzie kiedy i za ile moge podjąc się zabicia mojego dziecka.
Ledwo wytrzymałam w tym gabinecie... ale udało się. Mamy wszystko "na taśmie"... jutro idziemy na policje. :wściekła/y:
Przyznam, że sama bym na taki pomysł nie wpadła...ale od czegoś ma się mężczyzne :)

A teraz pytanie z innej beczki.. znacie drogie mamy jakiś sposób na zgage? Czy w czasie ciąży można brać te wszystkie dostępne tabletki? :blink:

NOO i dobrze.....bardzo dobrze....jedza....z tej baby....rany.....

a na zgage podbno dobre sa Migdaly..(wiem bo czytam od dawna forum o ciazach porodach i dzieciach)

a co do Sandry-Dramat!!1 zta dziewczyna

Do góry