kolia
Młoda mama Mikołajka :)
Jestemaniolkiem Witaj! ja tam czesto was podczytuja na brzuszkach i ogladam te wasze cuda:-)
Ashera chemia i fizyka lzej niz gera ty jakas chora jestes
nie nawudze chemi a fizyki nie rozumiem
\
No a ja dzisaj nic nie robie len az smierdzi ale musze sie troche wziaz bo pranie samo sie nie powiesi a byo tak pieknie:-) jutro juz ide do szkoly ale to tylko 3 dni i ferie mi sie zaczynaja ale ja sie rozleniwie
Ashera chemia i fizyka lzej niz gera ty jakas chora jestes
nie nawudze chemi a fizyki nie rozumiem
\
No a ja dzisaj nic nie robie len az smierdzi ale musze sie troche wziaz bo pranie samo sie nie powiesi a byo tak pieknie:-) jutro juz ide do szkoly ale to tylko 3 dni i ferie mi sie zaczynaja ale ja sie rozleniwie

.... dopiero zrobilam spaghetti (mniam pyszne mi wyszlo) zjedlismy z P. padam....
:-) i uwielbiam oglądac Wasze cudne cudeńka - sama sie nie moge doczekać takiego
Słyszałam, że co miesiąc robi się tylko morfologie i glukoze - jeżli tak to koszt będzie niewielki bo tylko około 15 zł także nie jest tak źle.
Niepokoi mnie tylko jedno: Zero jakich kolwiek objawów ... około 8 tygodnia mnie troche pomdliło, pokręciło sie w głowie i tyle! Jedynym objawem jest brak @ i APETYT - oj ten to mam straszny ..Zresztą pewnie nieźle przynudzam, ale musiałam to z siebie wyrzucić
A ja bede siedzieć i siedzieć i siedzieć aż do porodu - masakra
stoi już w garazu ale wyglada jakby mu sztuczna szczęka wypadła
bez przedniego zderzaka dramat ...
Dobrze, ze wiem gdzie lezy Polska