kiniorek91
Fanka BB :)
myślałaś żeby się kiedyś spotkac z kimś z forum?![]()
No wiesz, przez myśl mi to przeszło ale nie wiedziałam że są tak blisko jakieś mamusie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
myślałaś żeby się kiedyś spotkac z kimś z forum?![]()
strasznie dziwna sprawa. Ja miałam raz pozytywny test kiedy też miałam @, robiłam go w czasie @ /wtedy co miesiąc wmawiałam sobie, że jestem w ciąży/ i wyszły II kreski. Myślałam, że to ciąża, ale beta wykazała brak ciąży. Może na betę idź?nie no u mnie teorytycznie jest możliwa ciąża bo kilka razy zdarzyło mi się zjeść tabletke z dużym opóźnieniem..
ale robiłam te testy i pierwszy wyszedł wątpliwy, potem miałam negatywny i dziwna @ no i dzisiaj zrobiłam ten..![]()
tak jutro idę na betę o 8 ranostrasznie dziwna sprawa. Ja miałam raz pozytywny test kiedy też miałam @, robiłam go w czasie @ /wtedy co miesiąc wmawiałam sobie, że jestem w ciąży/ i wyszły II kreski. Myślałam, że to ciąża, ale beta wykazała brak ciąży. Może na betę idź?
a będziesz miała jutro wyniki czy w pon?tak jutro idę na betę o 8 rano![]()

nie wiem szczerze mówiąc..a będziesz miała jutro wyniki czy w pon?
koniecznie z rana daj nam znac bo umrzemy z ciekawości!nie wiem szczerze mówiąc..
zrobie jutro jeszcze jeden test rano z moczu
kochana ja tak nie mysleConf inaczej tzn ..myslalam ,ze jestes starsza i ,ze nie jestes blondynką tylko ciemna;-)
Fikusek dlaczego dziwne? dziewczyny ja mam na nk znajomych z reala...dobrze powysyłam wam te zaproszenia..ale co e ten sposob chcecie przekonac się ze nie jestem oszustką czy jak?? bo caly czas tak myślę..![]()