Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bry wieczór ^^
Dziewczęta, doczekałam się w końcu rzeczy do kolczyków ^^ ... Jak coś, to można zerknąć na NK, która mnie tam maA jak nie ma to piszcie to powstawiam foty tutaj
![]()
Ja się od 3 dni nie za fajnie czuję... Tzn ogólnie nie jestem chora ani nic, ale mega ciężko mi się chodzi, skórę mam strasznie na brzuchu napiętą ale nie mam twardego brzuszka... Nie wiem... Ale to chodzenie to katorga i do tego plecy ;/. Najgorsze są schody w szkole i jak wracam do domu. Wszędzie 2 piętra ;/
A powiedzcie mi, kiedy najlepiej by było gdybym przestała chodzić do szkoły. Termin mam na 15 marzec... A chciałabym jak najwięcej chodzić

pisz czesciej i nie tylko wieczorami
chyba po tej zupce go ruszyło wreszcie
ale to dobrze bo niepamietałam kiedy taka normalna kupka byla ostatnio...
ogólnie za oknem breja....
wieje wiatr, zachmurzone niebo jakby deszcz mial padac....
okropna pogoda... co do studniówki to cały czas sie zastanawiam. z jednej strony poszłabym- wiadomo studniówka raz w życiu a z drugiej strony szkoda mi teraz kasy bo tak od pary 360 zł + sukienka + buty o fryzjerze i kosmetyczce nie mówie bo i tak bym nie poszła ale prawie całe becikowe bym wydała na studniówke nie leży mi to w kontekście.