reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

u mnie Kacper bedzie. :) wspolczuje Ci Vegas.. trzeba bylo meza pogonic zeby z mala troche posiedzial.. he he..
no ja to chyba bede juz leciala spac, bo jakos dziwnie sie czuje. rano sie odezwe a jak nie to jak wroce od lekarza. dobranoc laseczki :)
taaa.. on ją tak usypia, że wówczas ani jej się śni iśc spac. On jest dobry do zabaw z nią. Wtedy Młoda tak śmieje się i piszczy jak z nikim innym.

reklama
hej moja noc horror ... Alex obudził sie o 1 zjadł a że B zaczął gadać to go wybudził i zabawa do 3:30 umieram ...

a i mam sukienkę na studniówkę czerwoną długą na szyi wiązaną... wrzucę fotki później

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej babeczki :-) ja w pracy siedzę sobie dzisiaj już miałam nawet klientów :-p tak więc dzień zaczęty dobrze :-D

Moja mała była u mojej mamy na 2 nocki bo mamy facet wyjechał i nie chciała być sama :-p tak się za nią stęskniłam że masakra :-p:-p nie mogę się doczekać wolnego żeby z nią sobie cały dzień spędzić :-)

MISIA - ja nie byłam na studniówce bo 3 klasę robiłam zaocznie i tam nie było i strasznie żałuje ... wszyscy opowiadają o swojej studniówce pokazują zdjęcia jak były wystrojone jak fajnie się bawiły jaka to pamiątka na całe życie ... jak bym mogła to bym z kosmosu nawet wzięła te pieniądze ale na pewno bym nie odpuściła :-)

KINIOREK - fajne te kolczyki :-) ja osobiście takich nie noszę i nie lubię ale ogólnie wyglądają spoko :-)

CLIO - na studniówkę to ty masz ile 19 lat ? :szok: wyglądasz na starszą ;-) no i Twój facet to na 30 lat spokojnie wygląda :-p

dobry:)

odkryłam powód ostatnich marudnych dni Kubusia :) 7 ząbek :) lewa dolna dwójeczka:)ide się z nim bawić bo juz mi nie da siedzieć milego dnia laseczki :-p wpadne jak się da:-D

Femme Clio ma 23 lata.

A ja domek ogarnęłam, Malutka śpi. A wiecie nie pochwaliłam się, ale przez dwie noce Mała zbudziła mnie TYLKO RAZ:) Po czym poszła spac dalej i do 8 albo nawet po 8 spałyśmy:) Takie nocki uwielbiam. Nie daję jej w nocy już kaszki to może stwierdziła, że nie ma po co się budzic? Właśnie koleżanka zasugerowała bym jej w nocy nie dawała jedzenia bo dziecko w jej wieku spokojnie noce bez jedzenia przesypia.

Poza tym głowa mnie boli:/ I śnieg mamy znowu:)

HEJ
Misia super że sie odezwałaś.... ciesze sie że u Was w porządku a co do studniówki to zastanów sie jeszcze....
Beacia daj znac jak tam po wizycie... koniecznie :)

Mnie wczoraj siostry odwiedziły.... bliźniaczki :)
Przyniosły smutna wiadomość... Kolega nasz wspólny zginoł na autostradzie w Niemczech :( Wpadli w poślizg i auto zatrzymało sie na przeciwnym pasie ruchu... wyszli z niego by go zepchac na pobocze bo odmówiło posłuszeństwa... i jeden zauważył auto nadjeżdżające.... zdążył tylko krzyknąć "uważaj" i odskoczyć... Nasz kolega już nie zdążył nic zrobić auto nadjeżdżające uderzyło w to wuto które on pchał.... smierć na miejscu... Zostawił żonę z dzieckiem i niespełna 4 letnim i drugie na dniach przyjdzie na świat :(:(:(

HEJ
Misia super że sie odezwałaś.... ciesze sie że u Was w porządku a co do studniówki to zastanów sie jeszcze....
Beacia daj znac jak tam po wizycie... koniecznie :)

Mnie wczoraj siostry odwiedziły.... bliźniaczki :)
Przyniosły smutna wiadomość... Kolega nasz wspólny zginoł na autostradzie w Niemczech :( Wpadli w poślizg i auto zatrzymało sie na przeciwnym pasie ruchu... wyszli z niego by go zepchac na pobocze bo odmówiło posłuszeństwa... i jeden zauważył auto nadjeżdżające.... zdążył tylko krzyknąć "uważaj" i odskoczyć... Nasz kolega już nie zdążył nic zrobić auto nadjeżdżające uderzyło w to wuto które on pchał.... smierć na miejscu... Zostawił żonę z dzieckiem i niespełna 4 letnim i drugie na dniach przyjdzie na świat :(:(:(
masakra.. smutne:( w takich chwilach nie wiadomo co napisac.

reklama
Do góry