Kamiśka :)
Fanka BB :)
Dziołchy poradźcie mi mam jeszcze dwie puszki nutramigenu, później chce przejść na nestle junior, któraś z Was podaje to mleko? a może polecicie mi jakieś inne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Córki przeważnie mają włosy po tatusiach
ja tez mam po swoim, za to kacper to pół na pół bo kolor bardziej pod mój ale jednak podatność po Tomku
na szczęście lekko i skończyło się tylko na strachu. 
no ale.. mogę pomarzyć 

. Co do włosów to ja nie wiem czy bys chciała, w gimnazjum mi dokuczali ze mam rude... nie wiem skad im sie to wzieło:/ wszyscy twierdzili ze normalnie to mam ciemny blond a pod swiatło to rudy, a teraz po farbowaniu to mam mysie:/ A w ogóle to ja chciałam miec krecone... zazdroszcze tym co moga sobie wyprostowac i mają proste a jak chca zakrecic to mają bujne loki. Ja mam tak ciezkie włosy ze za czorta nie pójdzie nawet jak teraz mam krótkie to zakrece a po10 min juz sladu nie widac:/ no chyba ze bym robiła beton na głowie z lakieru