reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak nie no wiesz ja moge wstawac do niego tylko tak normalnie jak np dzis:-) ale co jakis czas ma ataki histerycznego płaczu czasem trwa to przez 30 min dopuki sie go nie uda obudzic wtedy jest gorzej a tak jak dzis to lajcik tylko cos ze mna nie tak jest bo zawsze szybko zasypiałam a od jakiegos miesiaca sie strasznie mecze pewnie to przez zime:/

femme a co K. odstawia?
anetka biedna Zuza zdrówka dla niej:)

reklama
femme oo jak miło ze strony SOSO :-) a taką skruchę udawała :-p:-D:-D

lolkak to ja nie wiem czego mogłabyś spróbować, w Lovi smoczek jest taki mięciutki, że powinna pić, a poczuła w ogóle, że ze smoczka mleczko leci? jak nie to ściśnij jej delikatnie smoczek to poczuje i może wypije.. nie wiem sama

UMI - nie dotrzymuje obietnic które mi nadawał jak się schodziliśmy ... miał wstawać rano niby zrozumiał że źle zrobił że nie wstawał do małej bo przecież ma możliwość ją widywać tylko rano bo później jak wraca z pracy już śpi i oczywiści jak zawsze dupa z tego wyszła ..

Dobra idę na te sanki ;-)

Witam :-)
Co do karmienia starszaki byly karmione 9mies. a Mikiego niewiem ile bede karmic, w tej chwili mam duzo pokarmu a maly sie nim najada, a w dzien je tylko zupke i deserek a potem mam cyce jak donic i cieknie mi mleko wieczorem... ;] heh
Ja muszę sobie ściągać mleko, jeśli mała nie chce po zupce dojeść jeszcze z cyca- jak nie ściągnę, to mnie boli głowa z nadmiaru pokarmu i oczywiście ciągle wkładki przeciekają:dry:

U nas nocka samotna- P. nocował u moich rodziców i tylko późnym wieczorem wpadł po rzeczy i podrzucić mi hydrogel na moje oparzenie (zupka wystrzeliła mi ze słoiczka po wekowaniu wprost na rękę:wściekła/y:).

Dziś znowu nie wyjdę na spacer, bo P. nie miał kiedy wózka przywieźć od moich rodziców :-(

femme w koncu pokazala swoje prawdziwe oblicze:-D ja i tak to wiedzialam, tylko reszta taka naiwna byla :-p
a co z Kuba?? on ma wolne... dawaj na sierakowice... zaczep sanki za jakies autko i dajesz :-D

reklama
Dobra laski, prosze te komentujące i oburzone komentarzami o zachowanie spokoju... i nie powracanie do tematu bo zaraz wyjde z siebie i stane obok.

Do góry