• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzięki dziewczyny:) Ja wczoraj zjadłam łyżeczkę czarnego bzu i aprawdę było mi lepiej... ale przez noc nie dawało mi spokoju to czy ten czarny bez malutkiej nie zaszkodzi.

reklama
A myślałaś co dla siebie do szpitala potrzebujesz?
myślałam ,ale się nie spakowałam teraz bym chętnie to zrobiła ,ale mi się nie chce i zbieram się do tego od ok. 2 tygodni.

-jeżeli chodzi o wózek to ja mam espiro gtx 3w1 i jestem naprawde baaardzo zadowolona.
zastanawiam się od dłuższego czasu i ten też był w tej 6ce :)

paula dzięki :-)
Ja naprawdę nie wiem jakim cudem Przemek wytrzymał ze mną 6 lat:-p

ViKamcia dzięki ;-)

EWI dzięki ;-) Mareczek też tak mleko lubi? bo moja to co chwile woła "koko!" :-p

Eliza Wszystkiego najlepszego dla Mikiego z okazji 8 miesięcznicy ;-):-p

umi co Ty, Kacperka pomylić z dziewczynką? Przecież po nim to akurat od razu widać, że chłopak :-p
u nas kiedyś Przemek też "zabłysnął" bo widział mojej koleżanki szwagra ze swoim synkiem i mówi do mnie "zobacz jaką ten facet ma ładną córeczkę" :-D:-D a okazało się, że to mały Gabryś i miał już na pewno ponad rok, tyle, że miał jaśniutkie blon długie włoski :-p

Daffi dzięki :-) no mi też Zuzia na chłopca nie wygląda, ale cóż :-p Za to Twojej Julki to raczej nikt z chłopcem nie pomyli ;-)
Dziękuję bardzo ;-) no już 6 lat ;-)

Justysia Witam :tak: oo jeszcze trochę i też będziesz miała dzidzie, kiedy to tak zleciało..
Ja polecam herbatkę malinową :tak:

My dzisiaj wstałyśmy o 9, zjadłyśmy śniadanko, zrobiłam Zuzi mini sesję a teraz "czyta" sobie książeczki więc mam chwilkę :tak:

hej wam ;-)

Nie będę nadrabiać bo za dużo tego :-p zresztą chęci brak ;-)
Ja jestem wściekła ...wczoraj był facet od tej je.banej Nki :angry: i powiedział że musi być zamontowana po 2 stronie bloku :no::dry: no dobra trudno powiedziałam mu żeby jutro przyszedł i to zamontował wolę tą 100 dać i mieć już z bani ... ale dzisiaj jest taki wiatr że nie ma mowy o montażu :oo::angry::no: no szlag mnie trafi już tydzień to ***** mam a nie mogę oglądać :angry: ... no :-p to się wyżaliłam

oj tam femme bez TV da się żyć :-p ale wcale się nie dziwię, że jesteś wściekła, pewnie też bym była. Może po południ nie będzie takiego wiatru.

femme hehe współczuje...

anetka no wlasnie wszystkiego najlepszego :-) 6 lat razem, fajnie:-) nam za niedlugo 7 lat pyknie.... jak ja to wytrzymalam:-D hahahaha

reklama
femme biedna Ty:-D:-P
anetka Kacper miał przed roczkiem dłuzsze włosy i mu sie kreciły, ale szczerze mówiąc mnie on zawsze na chłopca wyglądał:-D
Justyia1a dawno cie nie było:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry