• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no właśnie anetka tez jestem w szoku:szok: ugotowałam już barszcz czerwony jeszcze tylko ziemniaczki i ju:-) a mój gdzieś pojechał, stwierdził,że ma jakąś niespodzinkę....:dry:nie lubie go:-D

Eliza i bardzo dobrze,że się upomniałaś:-) a co do nadrabiania,to ja znalazłam sposób - zapisuje sobie na kartce, bo u mnie z pamięcią słabo i już nie raz pomyliłam tutaj co do kogo miałam napisać:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza to dobrze, że napisałaś i przywieźli :tak:

trina cieszyć się powinnaś, skoro jakaś niespodzianka na Ciebie czeka a nie jeszcze narzekasz :-p:-p
Na kartce? :szok: dobra jestes :-p Ja mam włączone te co pisałyscie a na drugiej stronie otwieram okienko z odpisywaniem i czytam i odpisuję :-):-p

A ja cytuje sobie... albo zapamietuje :D:D:D

ale mam prania :/:/ jedno sie wyprało trzeba drugie nastawić i trzecie poskladać..... i jeszcze ok 4 pralki mi wychodzą do wyprania eh.... zapuściłam sie :(

Ja albo zapamiętuję, albo robię muliposta i później kasuje w z.edycji.

Trinaa ależ Ci zazdroszczę, mój nie robi niespodzianek :dry:

Ale u Nas to już dawno takie ciepłe kluchy.
Jak nie mieszkaliśmy razem to było zupełnie inaczej.

Patrycja jeszcze 4 :szok: o kurczaki to faktycznie nazbierałaś.

Ja też muszę wstawić pranie, a mam takiego lenia że tylko z grubsza ogranęłam.
Przydałoby się już porządnie na weekend ogranąć :dry:

Eliza dobrze że sie upomnialaś....
kamma no kilka dni nie pralam nazbierało sie białego jeansów poscieli no i musze kurtki wyprac od chłopaków... kolory już wyprane.. :):)

No wiesz kaamaa my mieszkamy niecały rok,także nie wiadomo jak to się dalej potoczy wszystko:-p

Łooo matko...teraz tak spojrzałam na suwak i mi się zapaliła lampka,że przecież dzisiaj równo 5 miesięcy po ślubie,więc pewnie o to idzie z tą niespodzianką:-D

Ale dzis mam denny dzien....
Ja zazwyczaj zapamietuje lub cytuje....
Ale dzis to jestem wykonczona bo zab mnie boli a od zeba głowa...:/ kurcze a dopiero za tydzien bede mogla isc do dentysty... pewnie wyrwanie mnie czeka... wrrrr....

reklama
Trinaa my też przez pierwszy rok, obchodziliśmy miesięcznicę, a teraz to już nawet człowiek nie myśli, chociaż może i by chciał.

Eliza to nie dobrze, a dlaczego dopiero za tydzień idziesz? wcześniej wolnych terminów nie ma?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry