dobra, musiałam skończyć nadrabianie bo S chciał oniecznie na kompa siąść.
Daffi DObrz eże Julce nic się nie stało więcej.
Ixi Kiniorek i Daffi dobrze tradzą. Panele lub deski, a na to jakiś dywanik na środek pokoju. jeśłi chodzi malunki na ścianie to najlepiej zrobic je samemu jeśli nie ma się kasy za bardzo. a jak dla dziecka to farbami akrylowymi nietoksycznymi. Będą służyć przez lata. Bo plakatówki źle wyglądają.
Paula TO się Zuzia przemęczy z tymi ząbkami.
Vegas ŚŁodko mała zasnęła. Mareczkowi tez się zdażało że zasnął w snmiesznej pozycji.
co do wyjazdów do UK. Mojej siostry ciotecznej chłopak wyjechał na początku grudnia chyba i pod koniec miesiąca juz miał pracę, legalną na umowę, ale wiadomo, miał juz tam brata. i nawet mieszkanie już znaleźli fajne podobno. wuięc bez znajomości nie znajdziesz za szybko niczego dobrego.
a co do tv i meczy. Mój tez nie przepada za takimi rzeczami, ale u niego np legendy PRL-u lub inne programy na TVN turbo sa ważniejsze i wtedy nie mam mowy żebym ja mogła cokolwiek obejżeć.
Patrycja 9009 Juztynka ogólnie jest pobudzona, w porównaniu do innych dzieci w jej wieku. L:ata jak szalona, nawija cąły dizen, a gdzie się nie pójdzie to nie usiedzi w miejscu tylko lata i gada.
Patrychja214 Ja napisałam wyżej.
Umi Wpółczuje nocy.
Lolkak TObie tez.
Kamaa No własnie po jej akcjach u kardiologa zaczęłam cześtciej myślec o jakimś specjaliście.
a