• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi współczuje takiej nocki...

Daffi może Julka miała wczoraj hmmm..kiepski dzień,ważne,że jest ok:-)

Anetka u Was tez noc nieprzespana:-( widze,ze większość dziewczyn dzisiaj miała kłopoty:szok:

reklama
Anetko i Umi wspolczuje nocek.
do nas Julka przywedrowala dzis standardowo co chwile stekala ale jakos sie wyspalam.

spokojnie caly dzien pzre nami moze jej odbic. i tak ide z nia na dlugi spacer bo wczoraj nie bylysmy.

Te moje dziecko to mnie kiedyś wykończy :dry: chociaż jedną noc by normalnie przespała, to nie, bo po co :dry::sorry2: teraz siedzi, ogląda bajkę i widzę jaka jest zamulona, a o 12 pewnie i tak nie będzie chciała się położyć. Wczoraj na noc usypiałam ją ponad godzine! Przed 20 zaczęłam ją usypiać a z pokoju wyszłam o 21 :dry:

dobra, musiałam skończyć nadrabianie bo S chciał oniecznie na kompa siąść.
Daffi DObrz eże Julce nic się nie stało więcej.
Ixi Kiniorek i Daffi dobrze tradzą. Panele lub deski, a na to jakiś dywanik na środek pokoju. jeśłi chodzi malunki na ścianie to najlepiej zrobic je samemu jeśli nie ma się kasy za bardzo. a jak dla dziecka to farbami akrylowymi nietoksycznymi. Będą służyć przez lata. Bo plakatówki źle wyglądają.
Paula TO się Zuzia przemęczy z tymi ząbkami.
Vegas ŚŁodko mała zasnęła. Mareczkowi tez się zdażało że zasnął w snmiesznej pozycji.

co do wyjazdów do UK. Mojej siostry ciotecznej chłopak wyjechał na początku grudnia chyba i pod koniec miesiąca juz miał pracę, legalną na umowę, ale wiadomo, miał juz tam brata. i nawet mieszkanie już znaleźli fajne podobno. wuięc bez znajomości nie znajdziesz za szybko niczego dobrego.

a co do tv i meczy. Mój tez nie przepada za takimi rzeczami, ale u niego np legendy PRL-u lub inne programy na TVN turbo sa ważniejsze i wtedy nie mam mowy żebym ja mogła cokolwiek obejżeć.

Patrycja 9009 Juztynka ogólnie jest pobudzona, w porównaniu do innych dzieci w jej wieku. L:ata jak szalona, nawija cąły dizen, a gdzie się nie pójdzie to nie usiedzi w miejscu tylko lata i gada.
Patrychja214 Ja napisałam wyżej.
Umi Wpółczuje nocy.
Lolkak TObie tez.
Kamaa No własnie po jej akcjach u kardiologa zaczęłam cześtciej myślec o jakimś specjaliście.

a

ja tu na wynajmie to mam wanne nie zabudowana i duzo krzywdy moze sobie o nia zrobic;p

patrycja kurcze nie wiem ale moze masz jakis pomysl?
cokolwiek....

reklama
kompletnie mam brak koncepcji :-p robie konkurs najlepsza propozycja otrzyma nagrodę :-p Czekolade z okienkiem :-p

my mamy dużą wanne, poweim Wam jak wieczorem się rozłoże to sie wychodzić nie chce :-p a Kuba chlapie wodą wszędzie:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry