Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Fikusek bardzo mi sie to łózko podoba no ale Kuba jeszcze za mały na nie....dobranoc
mi to Alan wlazi sam na lozko od kiedy mu zminilam na takie:
Zobacz załącznik 328679 wymienilam scianke na "doroslejsza"![]()
ale na cale szczescie nad ranem do mnie wlzipo mojej glowie
![]()
Słodka..... Kuba mi tak zasypia w krzesełku do karmienianoo Paula to wszystkiego najsłodszego dla Twojej Królewny
Małż ma w tym tyg nocki, więc do południa sprzątam i córeczką się zajmuję, jak Mała śpi to praniem się zajmuję i na dupce siedzę by się zrelaksowac, jak Małż wstaje to czas w 3kę i na neta wchodzę jak Małża nie ma bo w pracy siedzi.
tak mi dziś Perła usnęła na huśtawce w południe
Zobacz załącznik 328757Zobacz załącznik 328756

Witam.
jeden dzień ponad 10 stron, no nieźle. Co Wy?! Dzieci komuś sprzedałyście?
Paula Współczuje kur pod nosem.
Kamaa Współczuję tych psów. Ja mam trzy z czego dwa na łancuchu i one też szczekają non stop w nocy. co prawda siedzą trochę dalej ale i tak ich słychac.
Lolkak Wspólczuję takiego nieśpiocha.
Femme A ja filmiku nie widze,
Ixi jeszcze raz gratuluje.
A D musisz powiedziec prędzej czyty później. Potem może miec pretensje że tak późno powiedziałaś.
Patrycja9009, ELiza
Wy tak o tym bilasie czterolatka. A moja panna to nic prawie nie powiedziała jakie figury widzi bo non stop jakas pielęgniarka chodziła i Justynka się rozpraszała.
Zaczynam podejżewać ją o ADHD.

przeważnie biorę prysznic, ale jak mnie najdzie to potrafię 2 h przesiedzieć.