• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Trinaa a ja jakaś inna bo ja to wolę szybki acz dokładny prysznic. Wannę też mamy, ale rzadko kto z niej korzysta, chyba, że ktoś chory to chce się wygrzac, a tak to strata wody, kasa leci a i czas. Trzeba miec czas na wylegiwanie się.

noo Paula to wszystkiego najsłodszego dla Twojej Królewny:)
Małż ma w tym tyg nocki, więc do południa sprzątam i córeczką się zajmuję, jak Mała śpi to praniem się zajmuję i na dupce siedzę by się zrelaksowac, jak Małż wstaje to czas w 3kę i na neta wchodzę jak Małża nie ma bo w pracy siedzi.

tak mi dziś Perła usnęła na huśtawce w południe:-D
DSCN2498_450x600.jpgDSCN2497_450x600.jpg

Ostatnia edycja:
Witam.
jeden dzień ponad 10 stron, no nieźle. Co Wy?! Dzieci komuś sprzedałyście? :-D
Paula Współczuje kur pod nosem.
Kamaa Współczuję tych psów. Ja mam trzy z czego dwa na łancuchu i one też szczekają non stop w nocy. co prawda siedzą trochę dalej ale i tak ich słychac.
Lolkak Wspólczuję takiego nieśpiocha.
Femme A ja filmiku nie widze,
Ixi jeszcze raz gratuluje.
A D musisz powiedziec prędzej czyty później. Potem może miec pretensje że tak późno powiedziałaś.
Patrycja9009, ELiza
Wy tak o tym bilasie czterolatka. A moja panna to nic prawie nie powiedziała jakie figury widzi bo non stop jakas pielęgniarka chodziła i Justynka się rozpraszała.
Zaczynam podejżewać ją o ADHD.

U mnie jak zawsze Nieśpiąca Królewna odstawia cyrki od 5 rano:dry: W nocy wstawała mi co godzinę:wściekła/y:

U mnie śnieżyca,więc pewnie znowu nie wyjdę z nią na spacer...

dobranoc:-D

mi to Alan wlazi sam na lozko od kiedy mu zminilam na takie:
Zobacz załącznik 328679 wymienilam scianke na "doroslejsza":-D
ale na cale szczescie nad ranem do mnie wlzi:-D po mojej glowie:-D
Fikusek bardzo mi sie to łózko podoba no ale Kuba jeszcze za mały na nie....
noo Paula to wszystkiego najsłodszego dla Twojej Królewny:)
Małż ma w tym tyg nocki, więc do południa sprzątam i córeczką się zajmuję, jak Mała śpi to praniem się zajmuję i na dupce siedzę by się zrelaksowac, jak Małż wstaje to czas w 3kę i na neta wchodzę jak Małża nie ma bo w pracy siedzi.

tak mi dziś Perła usnęła na huśtawce w południe:-D
Zobacz załącznik 328757Zobacz załącznik 328756
Słodka..... Kuba mi tak zasypia w krzesełku do karmienia :-D:-D
Witam.
jeden dzień ponad 10 stron, no nieźle. Co Wy?! Dzieci komuś sprzedałyście? :-D
Paula Współczuje kur pod nosem.
Kamaa Współczuję tych psów. Ja mam trzy z czego dwa na łancuchu i one też szczekają non stop w nocy. co prawda siedzą trochę dalej ale i tak ich słychac.
Lolkak Wspólczuję takiego nieśpiocha.
Femme A ja filmiku nie widze,
Ixi jeszcze raz gratuluje.
A D musisz powiedziec prędzej czyty później. Potem może miec pretensje że tak późno powiedziałaś.
Patrycja9009, ELiza
Wy tak o tym bilasie czterolatka. A moja panna to nic prawie nie powiedziała jakie figury widzi bo non stop jakas pielęgniarka chodziła i Justynka się rozpraszała.
Zaczynam podejżewać ją o ADHD.

Ewii a dlaczego o ADHD??? Ja niewiem w sumie jakie są tego objawy ale chyba nie chodzi Ci o to że rozpraszała sie przy pielegniarkach:tak:

U mnie nocka w sumie normalna... 4 pobudki ale mój Aniołek wstał z gorączką :-( jutro miałam jechac do znajomej z BB ale chyba sobie odpuszcze...

reklama
Ja też kocham swoją wannę :-D przeważnie biorę prysznic, ale jak mnie najdzie to potrafię 2 h przesiedzieć.

Vegas Martynka musiała być baaardzo zmęczona ;-)

Ewi Myslałaś żeby isć z Jusynką do poradni? żeby to zbadać?

Patrycja ADHD objawia się tym że dziecko jest mocno pobudzone, nie potrafi się skupić na kilku rzeczach na raz.

U Nas od samego rana sypie śnieg :wściekła/y:
Do dooopy z tą pogodą!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry