• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula ja dla J ciuchów nie prasuję, bo i tak cały uwalony z roboty wraca, i wszystko do prania więc bez sensu.

A dla Julki nie prasuję, bo piorę w proszku i płynie lowela i są mięciutkie :tak:

Ja do TV nie ma nic jak na kompie siedzę.

reklama
Ojjj ja sie ciesze ze moj M tez nie oglada meczy :-)

Dobra lece na wyrko cieszyc sie chwila ze łóżko jak narazie tylko dla mnie :-D
Dobranoc kochane:*

dobranoc:-D

mi to Alan wlazi sam na lozko od kiedy mu zminilam na takie:
SDC10745.jpg wymienilam scianke na "doroslejsza":-D
ale na cale szczescie nad ranem do mnie wlzi:-D po mojej glowie:-D

Hehe fikusek, po głowie.... :-D
Na szczescie u mnie zadne z dzieciaków jak przeszly na dorosle łóżka nie przychodzilo do nas na łóżko, a Miki chodzic jeszcze nie umie :-D

Dobra juz lece, bo House za moment sie zaczyna;*

Hej Laski:)
U nas pozytywnie;) Nic dodac nic ując.
Nocka była ok, tylko jedna pobudka. Poza tym Młoda przez sen głośno się śmiała:) Boże, słodkie to było:)

Fikusek ładne łóżeczko:) Ja to cały czas nie wiem kiedy wyciągac Małej te 3 szczebelki, ale chyba nie zaryzykuję bo mamy schody niedaleko jej pokoiku i nie wiem czemu boję się, że na noc którejś nocy nie zamknę bramki a dzieciom czasem różne rzeczy do głowy mogą wejśc i lepiej nie ryzykowac.

Ja również zabieram Młodą do łazienki ze mną jeżeli jest taka potrzeba /czyt. nie ma opieki babci czy kogoś/ bo moja odkąd chodzi to wszędzie jej pełno i jej nie ufam:P próbuje nam włazic na schody jak jesteśmy na dole. Na czworaka czasem idzie po schodach pod naszą asekuracją, wychodzi jej wyśmienicie.

Co do powtarzania słówek to Martynka jest mistrzynią w tym. Ja mówię 'nie dotykaj bo jest siii' a ona 'siii' i tak potem chodzi i mówi siii. A jak np kończę pic i odetchnę w sposób taki, że zagasiłam pragnienie to Młoda to też powtarza. Albo wyciągam z pufy skarpetki i Mała zaraz do pufy podchodzi i też wyciąga moje skarpetki:D A najbardziej mnie rozwala jak ja otwieram zmywarkę, wtedy drzwiczki są na dole na ziemi niemal to Martynka chop już na nich stoi i mi wyciąga z górnej części naczynia:P A w ogóle do wyciągania z szafek w kuchni jest pierwsza. Raz rozwaliła słoik z paprykami konserwowymi to mimo mycia podłóg zapach unosił się cały dzień:)
Albo J się mnie coś pyta, ja mu odpowiadam 'nie' a potem Młoda mówi nie nie nie i tak w kółko:)

Co tak zamilkłyście? Nie poznaję :-p
Wszystkiego nie nadrobilm, bo zwyczajnie mi się nie chciało :-p wcześniej pisałyście jak szalone a teraz pouciekałyście :wściekła/y::-p
JA siedzę i po ciuchu do Was piszę,żeby przypadkiem Zuzki nie obudzić, zaraz chyba też lecę spać :-p

Ho ho poszłam obejrzeć wiadomości i usnęłam,obudziłam się przed chwilą, bo telefon mi zadzwonił :-D co ja będe w nocy robiła:szok::-D jakby mój był to jeszcze,ale tak samej:-p

oj Trina, jak to co? Jak mój Małż jest w robocie to ja do 2 netuję;D

Elizka jak chcesz obejrzec z NW to co ominęłaś to ja wpisuję w google Na wspólnej vod i mam powtóreczki;D zaraz obejrzę dzisiejszy odc.:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry