• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja w ogóle nie oglądałam NW bo M mecz na tv4 ogląda :wściekła/y: kij muszę poczekać do jutra na powtórkę.

Paula ja prasuję tylko koszule na więcej nie mam ochoty :-D chciaż znam takich co majciory prasują i w kwadracik składają :-D

Anglia hmm... ja bym pojechała tam na big zakupy dla Julki uwielbiam angielskie ciuszki.
Może kiedyś będzie mnie stać żeby sobie "wyskoczyć" hahaha marzenia :dry:

mój też nie ogląda :-D Chyba że jakiś kumpel powie "Ty,jutro dobry mecz! " to będzie przeżywał że musi obejrzeć :-D hihihi.. :-p
Mnie też piłka nożna nie kręci,wiec się cieszę :-p
Poza tym w tym domu pierwszeństwo mam ja! więc ja rządzę pilotem :-D Szczególnie jak prasuję- z jakiej paki mam oglądać to co oni chcą,skoro siedzę i za nich robotę odwalam?:-D

Kama- ja nie lubię jak D taki "wygnieciony" chodzi,czasami jego ciuchy prasuję,a jego nie :-p bo sobie często prasuję przed wyjściem to co mi potrzebne,bo zdarza mi się po kilka razy się przebierać :-p a Zuzi ciuchy zawsze prasuję :tak: dla mnie takie świeżo z suszarki zdjęte są zbyt sztywne na małe ciałko :-p

:-D padlam z tym ogladfaniem tv:-D wladza jest twoja:-) i tak ma byc:-)

reklama
Ojjj ja sie ciesze ze moj M tez nie oglada meczy :-)

Dobra lece na wyrko cieszyc sie chwila ze łóżko jak narazie tylko dla mnie :-D
Dobranoc kochane:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry