• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ale nata bedziesz miec?;)
tak tak kochana MUSZE !!! :D:D:D
patrycja- ależ Ci zazdroszczę. Tzn nie znam Twojej sytuacji i nie wiem czy chcecie czy raczej jesteście zmuszeni wyjechać. Ale ja dzień w dzień o tym marzę. Gdybym tylko miała jakiś punkt zaczepienia,to już dawno by nas tu nie było :baffled: no ale rodzinę mam jedynie w USA,a tam nie chcemy jechać. Ech.. No to się pożaliłam :-p

Kama
- ktoś mi chyba napisał,że śmieszne jest chodzenie z dzieckiem do łazienki-ale może mi się tylko wydawało,może to sobie ubzdurałam :-D gdyby chodziło o Ciebie to bym zapamiętała,hihi :-D A drzemki nie ma co zazdrościć- teraz będe łazić do 2ej w nocy :dry: tzn łazić nie będę,będę prasować.. :baffled: bo cały kosz prasowania mi się uzbierał. Chyba to sobie na 3 dni rozłożę :dry:

Trina- mmmmm.. naleśniczki.. :-) zjadło by się.. :-D

Oglądacie Na Wspólnej?:> Ależ emocjonujący odcinek ! :-D

Paula w sumie nie musimy no ale kolega jest menadzerem w jednej firmie i może prace od razu załatwic.....nam sie marzy własne mieszkanie bez konieczności brania kredytu na 30 lat...... no to jak sie już tam zaklimatyzujemy to można sie zgadac żebyście i Wy przyjechali.. :):) tak tak ogladam na wspólnej.... wyrzucił ja... niezłe jaja :D:D:D:D:D:D

reklama
Nie tylko Tobie :D:D:D juz sie jutrzejszego doczekac nie moge :D:D

Paula no praca i mieszkanko narazie jest bo kumpel zaproponował R żeby na poczatek u nich pomieszkać... i że pomoże mu cos znaleźć.. :):) no my lecimy do Anglii...ja powtarzam angielski....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry