• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi to powodzenia, żeby tak się chciało jak się nie che co? :-D

Pati obserwuj bacznie Kubusia, to że gorączka spadła to nic nie znaczy, Julka jak chorowała w ogóle gorączki nie miała,a mało do zapalenia oskrzeli brakowało.

Julka tak samo jak Kubuś nie da Nam zjeść jak swojej miski pod nosem nie ma :-D

reklama
patrycja mam nadzieję,że nic się nie wykluje. Jak będziesz juz w Uk to poszukaj czegoś dla mnie ;-):rofl2:

Fikusek powodzenia ;-) mnie mała też dziś doprowadza do szału.

Kaamaa uuuu to nie fajnie. A co jej było? Pewnie się bidulka nacierpiała.

Ja właśnie pałaszuje naleśniki z jabłkami :-) U nas obiad z reguły po 16 jak M z pracy wraca,ale zupę jadamy po 12 ;-) Wróciłam ze spaceru. Maja zaliczyła aż 20 minut snu i póki co w pokoju cisza to może nadal chrapie ;-)

Oj iszecie piszecie.
U mniew od rana pada ten śnieg. i w niedzieklę znów do mojej mamy nie pojedziemy, S to ma szczęście. tylko sie cieszy a mnie to już denerwuje bo ja potrzebuję z kims normalnie pogadac a nie przez telefon.
ELiza DZiwne. U nas jak kurioer coś przywozi to jak nie umie trafic to dzwoni na podany numer do S. i srpawa prosta. Wspóczuję bólu zęba. mnie na szczescie czeka teraz tylko zaleczanie zębów. bo to co kanałowe mialo być zrobione to jest zrobioe.

u mnie na obiad pizza była.

Ewi narobiłaś mi smaka :-)

Patrycja tylko masz się na tej emigracji odzywać do nas :-)

Paula -my miałyśmy mieć szczepienie we wtorek,ale wolnych godzin już nie było:dry: więc dopiero wybierzemy się w przyszłym tygodniu. Za to udało mi się zapisać do ortopedy na 8marca :-D I proszę jak szybko tylko 2 tyg czekania :-)

reklama
Eliza to nieźle sobie pewnie odpoczniesz ;-)

fikusek jeszcze troszkę i skończy się problem ząbkowy, już niedługo Alanek wszystkie ząbki będzie miał ;-)

EWI a u nas pizza będzie na kolacje :-)

patisia oo widzę, że nick już zmieniony :-) super :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry