• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
nono widze nowy nick patisia:D

co do zabkow ja tez sie doczekac nie moge... jeszcze 4 zabki i spokoj na dluzszy czas... niby kolo 5 roku spodzewac sie mozna trzeciego zęba trzonowegoo:)

fikusek nie dziwię się, że masz dość, ja też mam jak Zuza mi wydziwia :dry:

Daffi piękny avatarek :tak: jeszcze tylko 4 ząbki? Z tego co widzę to Julka ma ich 12 czyli chyba jeszcze 6? :-p

fikusek nie dziwię się, że masz dość, ja też mam jak Zuza mi wydziwia :dry:

Daffi piękny avatarek :tak: jeszcze tylko 4 ząbki? Z tego co widzę to Julka ma ich 12 czyli chyba jeszcze 6? :-p

wyczytalam w necie ze wychodza dzieciom zabki do 5.. a 6 i 7 juz jak sa starsze.. ale reki nie dam sobie uciac czy tak jest.....
wracam do was po prosto w serce:D

Ostatnia edycja:
Naprawde?? Kacperek od umi już ma:-p Nince od femme chyba też wychodzą :-p nie wiem czy Zuzi też przypadkiem nie wychodzą, taka maruda sie zrobiła :dry:

edit:
Właśnie wyczytałam, że piąteczki wychodzą między 21. a 31. miesiącem życia :tak:

Ostatnia edycja:
Hej:)

Boże, ale żeście mi smaka na pizzę zrobiły a my zamawiac nie zamierzamy bo szkoda kasy, możnaby samemu zrobic, ale ciekawe kto byłby taki chętny do tego:P
Robiłam dziś porządki i miałam pełno tych żółtych pieniążków po 1gr, 2gr i 5gr, doliczyłam się z tego 7zł a w sklepie mimo, że babki mnie znają od zawsze prawie i nieraz brały ode mnie takie złotka to dziś nie wzięły bo mają ich od zatrzęsienia. Szkoda, pełno ich mam, jakby zamienic na grubsze szło by coś kupic a tak to nikt w innym sklepie mi nie zamieni.

Młoda broi jak to przed pójściem spac:) Wzięła sobie śpiworek, zakłada na głowę i nas straszy:P hehe:)

Hej:)

Boże, ale żeście mi smaka na pizzę zrobiły a my zamawiac nie zamierzamy bo szkoda kasy, możnaby samemu zrobic, ale ciekawe kto byłby taki chętny do tego:P
Robiłam dziś porządki i miałam pełno tych żółtych pieniążków po 1gr, 2gr i 5gr, doliczyłam się z tego 7zł a w sklepie mimo, że babki mnie znają od zawsze prawie i nieraz brały ode mnie takie złotka to dziś nie wzięły bo mają ich od zatrzęsienia. Szkoda, pełno ich mam, jakby zamienic na grubsze szło by coś kupic a tak to nikt w innym sklepie mi nie zamieni.
to idz do baku:-) tam napewno zamniea:-)

Naprawde?? Kacperek od umi już ma:-p Nince od femme chyba też wychodzą :-p nie wiem czy Zuzi też przypadkiem nie wychodzą, taka maruda sie zrobiła :dry:

edit:
Właśnie wyczytałam, że piąteczki wychodzą między 21. a 31. miesiącem życia :tak:

ja mowie o 6 i 7... julka ma komplet 1,2,4 brakuje jej 3 i 5... haha no i pomylka moja... bo mi sie pokrecilo i policzylam tylko dwa zabki z 3 i dwa zabki z 5:D
jedynki - 4
dwojki - 4
trojki - 4
czworki - 4
piatki - 4
to daje 20 zabkow i na tym jest koniec do 5 roku:D czyli julce pzoostalo 8 zabkow:)

reklama
hehe Fikusek dobra myśl:P ale z takimi drobniakami to aż śmiesznie z jednej strony;D z drugiej str pieniądz jak pieniądz;) ma wartości

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry