• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patrycja zdrówka dla kubusia :-)

Trinaa fajnie,że Twój ma nową pracę

Paula tez nie nawidzę rodzynek (zwłaszcza w ciastach :-D) i nie przepadam za joguratami z dużymi kawałkami owoców, ale do mielonych nic nie mam ;-) Z gołąbków to wyjadam tylko nadzienie,nie uznaje kapuchy ;-)

reklama
Dołączam do mam utrapionych ząbkowaniem. Wyszła wkońcu ta 2-ka. Idą trójki na dole i jedna 5-tka też wygląda,ze wychodzi. Adaś maruda okropna. Ostatnio tak marudził jak mu szły 3 naraz w październiku. Teraz dwie trójki bez boleśnie wyszły. Na szczęście u nas tez niedługo koniec.Mam nadzieje,ze te 5-tki wyjdą później i będzie trochę spokoju.
Dziś młody mnie nawet w nos ugryzł. Męczy się i nawet biedak smoka nie ma by się wyżyć-więc mu wybaczam.

A mi idzie kolejny ząb mądrości:( boli

Patrycja duzo zdrowka. Martwie sie o was. mma nadzieje ze goraczka malemu zejdzie po lekach a jak nie to jedz syzbko do lekarza. 40 stopni to juz nie przelewki!
sciskam was mocno!!!!!!!!!

Młody poszedł spac ale co 5 min jojczy zgłupieje z nim:/...
pati ty do Anglii sie wybierasz?
patisia16 o widze ze lifting nicka:-p
Daffi nie wiem czy cie pociesze czy nie ale ja miałam 6 w wieku 2 lat.. ewfekt był taki ze w wieku 9 już latałam do dentysty:/
lolkak nie ma to jak ząbkowanie:tak::-D
anetka kacper nie ma 6 tylko piątki za to czwórek brak:/
trinaa gratuluje nowej pracy:-) super:-) mieliście świeto pracy i miesiecznice w jednym, a co do marchewki fuuu barszcz czerwony tez fu:-p
fikusek 50zł:szok: ja raz dałam 3 zł w takich głównie 5 gorszówka to juz mi sie babka krzywiła, ale w sumie bank to bank
paula kotletów mielonych też nie tknę... nie podoba mi sie mieso po rozkrojeniu:/
lenka kurcze to wy oboje ząbkujecie!!:-D

noo nadrobiłam jakoś....

lolkak pociesze cie około 6 miesiaca zycia dzieci normalnieją... przynajmniej mój Kacper zaczął być znosny bo wczesniej to non stop jadł wył robił kupe i tak na okrągło z małymi przerwami na sen... nawet na pole bałam sie z nim wychodzića jak wychodziłam to z 3 butelkami jedna mleka drugąz herbatą a trzecią z woda przegotowaną bo lubił taką zwykła czasem było tak że uszłam z 500 m 3 butelki wypił i dalej wył a nic nie pomagało dochodzilismy do domu zrobiłam mu jeszcze troche mleka i sie uspokajał:/

Adaś też zrobił się fajniutki jak miał około półroczku. Zaczał raczkować i siedzieć i można było już z nim coś robić.

Ok ja się zbieram do spania,bo musze o 7 wstać na zajęcia. To dobranoc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry