• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

obejrzałam Na dobre i na złe, ale średni odcinek, w sumie nic ciekawego:no: Miki pojechał do pracki,a ja szukam nadal na allegro tych wyprawek ciuszkowych,ale znajduje same zimowe jak narazie:dry:

reklama
Daffi no bo teoretycznie dzieciom rosną później te szóstki ja do około 4 roku zycia miałam wszystkie oprócz mądrości no i wiadomo wiekszość mlecznych:-D. Ale tez na jednym forum czytałam ze jest sporo dzieci którym ząbki wychodzą wczesniej z tym ze mają gorszy start lepiej zeby późnej wyszły

edit trinaa a na kiedy dokłasnie masz termin?

daff tak by było idealnie bo zeby sąlepiej zmineralizowane i w ogóle, no ale jak będze to nikt nie wie. Ta to bym chciała zeby dzieci rodziły sie z instrukcjąobsługi i wymienną szczęką:-D
trinaa ooo tez majówka:-) mam nadzeje ze w maju urodzisz:-p będę samolubna:-p

daff tak by było idealnie bo zeby sąlepiej zmineralizowane i w ogóle, no ale jak będze to nikt nie wie. Ta to bym chciała zeby dzieci rodziły sie z instrukcjąobsługi i wymienną szczęką:-D
trinaa ooo tez majówka:-) mam nadzeje ze w maju urodzisz:-p będę samolubna:-p

calkiem niezly pomysl:D
moze ktos kiedys wymysli cos takiego:D

Umi o zgadzam się :-) Instrukcja obsługi wskazana :-) Odliczam czas do "normalnienia" Mai ;-) :-D

Lenka miłych zajęć :-)

Trina fajny czas na rodzenie-całe wakacje przed wami :-)

Daff było o jakiejś lasce z astma co pracowałam w zoo-średnio ciekawe ;-)

trna Jacusie to żyją z reguły swom zycem mój tata miał sie urodzić 1 stycznia to sie wolał urodzić 29 grudnia:-D.Ciekawe jak datę twój synuś sobie wybierze
daff taa to pewnie mnie juz dawno robaki zjedzą:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry