• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi o taaak instrukcja obsługi by się przydała :-D

Lenka powodzenia na zajęciach.

Ixi oj nie zazdroszczę, trzy dni i będzie po wszystkim. D zachował się jak prawdziwy mężczyzna, wszystko się poukłada zobaczysz.

reklama
Umi o zgadzam się :-) Instrukcja obsługi wskazana :-) Odliczam czas do "normalnienia" Mai ;-) :-D

Lenka miłych zajęć :-)

Trina fajny czas na rodzenie-całe wakacje przed wami :-)

Daff było o jakiejś lasce z astma co pracowałam w zoo-średnio ciekawe ;-)

hmmm nie napalam sie w takim razie... ale zobacze co tam bedzie.. ja codzennie rano od 7:30 ogladam powtorki od poczatku... dzis byl odcinek jak ezbieta zmarla....

Ixi a moze to nie grypa zoladkowa tylko nudnosci ciazowe? ja niestety tez msyallkam ze to gryppa a to ciaza byla...
ciesze sie ze D wie i ze zachowal sie jak facet z jajami:D
teraz musi byc tylko lepiej:)

Hej hej:) Męża oddelegowałam do pracy;) Wieczorek był iście milutki;D Czas na herbatę z cytryną i mogę netowac:)

Paula fakt, z takimi dziecmi można się dogadac:) Dziś pytam Małej 'to co Martynka idziesz spac?' a ona 'nie' i w bekę:D
A słowo 'mama' to najlepiej jej wychodzi jak jej 'krzywdę' robię czyli ubieram:P Ale i tak przyznac muszę, że teraz rzadko buczy przy ubieraniu:) Kiedyś to się zachowywała jakby ją ktoś ze skóry obdzierał.

Ixi
super, że rozmowa była udana, albo raczej reakcja męża w porządku:)

Pati spokojnej nocy! chyba by Wam się przydała :sorry: i dużo zdrówka dla Kubulka :*

ixi
wsparcie najważniejsze :-) będzie dobrze:-)

do nas zaraz znajomi wpadną :-D z zaskoczenia pół wina już wypiłam dostałam w prezencie takie dobre półsłodkie i z drugą połową czekam na koleżankę :-p

dobranoc :-D

Paula patrzyłam właśnie w realu bella flexi po 42zł za paczkę :tak:

Tak się zastanawiam co ze sobą zrobić :dry:

W TV nic nie ma na kompie żadnego nowego filmu nie mam, chyba że do końca "śluby panieńskie" obejrzę ale jakoś mi nie podszedł.

Patisia Ty się nie upij;D ale masz śmieszne pseudo;D z patisonami mi się kojarzy;D

widzę, że mamuśki szybko chodzą spac;D albo ze mnie nocny Mareczek;D

Ostatnia edycja:
witam ja dziś na zakupkach byłam później źle się czułam.. a teraz mam utrapienie i nie wiem co robić , ehhhh
chyba muze się z córką do lekarza wybrac:-(
patrycja życze żeby Kubuś szybko wyzdrowiał
Eliza życze dużo odpoczynku :*
paula ja ostatnio robiłam gołąbki,.. ehh i znów mi się chce przez Ciebie:-p
Vegas ze mnie też nocny marek:-p wolę w dzięń posiedzięc z małą a w nocy co najwyżej ponadrabiać BB;-)
Trina to gratulacje dla męża :tak:

Daffi
to widze Julka ma tyle ząbków co Vi Gratki dla niej
tyle że ona ma już dolne 5 a nie 4:-p
no i wyzyna się kolejny bo coś marudzi i nie chce pokazać buźki.. więc jestem pewna , ale nie wiem który:-D
patisia fajny nnowy nick... :-)

ViKamcia dlaczego do lekarza, co się dzieje?

dobra, zaraz lecę spac, widzę, że nikogo już tu nie ma;)) dobranoc:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia a co się dzieję? chodzi o tą plamę na języku?

Znowu śnieżyca :dry:

M miał dzisiaj siedzieć w domu, ale pojechał na fuchę chociaż go prosiłam żeby nie jechał.

Będzie z tego kłótnia w rodzinie jak nic :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry