• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :-)

patrycja i jak z małym?

vikamciaG a co jest małej?

Ja to się boję zębów,bo to co mi dzisiaj o 5 wyrabiała to mnie już wykończyło. Do tego jeszcze :wściekła/y: mnie ten idiota. Cały weekend zepsuty-humor do d.

reklama
Bry dzien.

Yyyy... no se dzis juz wsio zrobilam, zostalo tylko odkurzyc i podlogi umyc.... nawet kurze starłam... :confused2:
Kamcia co tam sie dzieje z mała?
Lolkak dasz rade, dzicko zazwyczaj madrzeje im starsze:-) :-p

Moj mi marudzi, Miki oczywiscie :-p i po co wstawal o 6:30 :dry:
No ale co sie dziwic jak spal od 17:45 w sumie.... ;]

witam ja dziś na zakupkach byłam później źle się czułam.. a teraz mam utrapienie i nie wiem co robić , ehhhh
chyba muze się z córką do lekarza wybrac:-(
patrycja życze żeby Kubuś szybko wyzdrowiał
Eliza życze dużo odpoczynku :*
paula ja ostatnio robiłam gołąbki,.. ehh i znów mi się chce przez Ciebie:-p
Vegas ze mnie też nocny marek:-p wolę w dzięń posiedzięc z małą a w nocy co najwyżej ponadrabiać BB;-)
Trina to gratulacje dla męża :tak:

Daffi
to widze Julka ma tyle ząbków co Vi Gratki dla niej
tyle że ona ma już dolne 5 a nie 4:-p
no i wyzyna się kolejny bo coś marudzi i nie chce pokazać buźki.. więc jestem pewna , ale nie wiem który:-D
patisia fajny nnowy nick... :-)

Kamcia akurat w ząbki ja obroslo:D
ja u Julki narazie zadnego nowego zabka nie widze a w pyszczek zajrzec nie problem.. nauczyla sie w koncu ze mama tylko na chwile chce tam zajrzec i zobaczyc.
narazie cisza.. no chyba ze jakos bezszelestnie by sie wyrzynal w co watpie.
a do lekarza z ta plamka na jezyczku idziesz?
bedziesz miala spokoj moze akurat pwoiedza ci od czego to.

Nadrobiłam, ale nie poodpisuje, bo nie mam już siły :-p

Wczoraj już mnie nie było, bo się mężem zajęłam :-p
W nocy była masakra! Zuza budziła się co chwile, krzyczała, płakała, wołała nas, kopała. Nie wiem ile spałam ale na pewno nie długo ... :baffled:

Hej ta noc to byl istny koszmar........ ale to zaraz zanim nie zapomne co komu miłam odpisać
Ixi bardzo sie ciesze że D tak zareagował na wieść....... ja też myśle że to poprostu mdłości ciążowe.....
Umi tak wybieramy sie do anglii...
Patisia Lolkak Daffi juz mówie jak moja noc wyglądała....
ok 21:15 dalismy mu paracetamol i ok 22:30 temp zaczeła spadać.. zaczoł sie pocić... mysle dobry znak i o 23 :30 położyłam go spać.... zasnoł i nadal sie pocił.... chodziłam co chwile do niego ale ciagle spał i czuc było że jest lepiej wiec sie sama połozyłam. ok 1 w nocy sie obudził z płaczem.... ide do niego a on dosłownie wrzący... bez zxastanowienia budziłam R z tekstem wstawaj jedziemy na pogotowie, po zmierzeniu temp rozpłakałam sie.... miał 39,9. szybko sie ubraliśmy i ok 2 byliśmy na pogotowiu... tam go zbadali od razu podali ibuprofen na gorączke i pobrali krew i mocz... na morfologie CRP i ogólne badanie moczu..... wyniki były po ok 2 godz w miedzyczasie temp spadła o 2 stopnie i Kuba zasnoł. Wyniki wyszły dobre i diagnoza padła taka że Kuba ma infekcje wirusową... dostał leki i ok 4 rano byliśmy w domu.....

Hej ta noc to byl istny koszmar........ ale to zaraz zanim nie zapomne co komu miłam odpisać
Ixi bardzo sie ciesze że D tak zareagował na wieść....... ja też myśle że to poprostu mdłości ciążowe.....
Umi tak wybieramy sie do anglii...
Patisia Lolkak Daffi juz mówie jak moja noc wyglądała....
ok 21:15 dalismy mu paracetamol i ok 22:30 temp zaczeła spadać.. zaczoł sie pocić... mysle dobry znak i o 23 :30 położyłam go spać.... zasnoł i nadal sie pocił.... chodziłam co chwile do niego ale ciagle spał i czuc było że jest lepiej wiec sie sama połozyłam. ok 1 w nocy sie obudził z płaczem.... ide do niego a on dosłownie wrzący... bez zxastanowienia budziłam R z tekstem wstawaj jedziemy na pogotowie, po zmierzeniu temp rozpłakałam sie.... miał 39,9. szybko sie ubraliśmy i ok 2 byliśmy na pogotowiu... tam go zbadali od razu podali ibuprofen na gorączke i pobrali krew i mocz... na morfologie CRP i ogólne badanie moczu..... wyniki były po ok 2 godz w miedzyczasie temp spadła o 2 stopnie i Kuba zasnoł. Wyniki wyszły dobre i diagnoza padła taka że Kuba ma infekcje wirusową... dostał leki i ok 4 rano byliśmy w domu.....

jej duzo zdrowka dla Kubusia......a mial 3 dniowke?

reklama
Hej.
Zastanawiałam się czy napisać u was czy nie... Ale w końcu doszłam do wniosku że warto się odezwać do was :)
Tak więc witam znowu :)

heja kiniorku:-)

ale mnie brzuch boli,dol brzucha dokladniej:-( w tamtym tyg we wtorek @ mi sie skonczyla ktora przyszla za wczesnie o ponad tydzien a dzis boli brzuch:( albo od pecherza albo od jajnikow:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry