Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wrócilismy była godzina 17, a trasa taka co z wózkiem chodzimy max40 min tyle sie z nim użeraliśmy. Ktoś zapyta czy nie mogliśmy go niesc no właśnie nieśliśmy.... ale on ubrany w kobinezon i buty wazy jakies 18 kg dosłownie masakra:/. Potem pojechaliśmy do sklepu no tam był przynajmniej grzeczny bo on lubi chodzic do sklepu, pojeździł na karuzeli i jak wróciliśmy to zjadł 2 kanapki z serem i pół bułki. Nie wiem gdzie mu sie to zmiesciło, ale fakt jest taki ze od 14 nie jadł nic a i rosołu zjadł moze pół miski ale zeby tyle zjesc na kolacje. Chyba te sanki tak na niego podziałały i to darcie sie

tak, wiem, Kuchnia i Wino. Ja byłam z mężem na spacerze końcem sierpnia jakoś i na rynku nas zaczepili, chcieli byśmy odpowiedzieli na pytania tych ludzi od Gesslerki czy wiemy gdzie jest ta Kuchnia i Wino, widzieliśmy się z Gesslerką we Frykówce gdzie siedziała i mieli kręcic coś tam, ale światło nie odpowiadało i nie byliśmy w tv. Szkoda, ale nie zależało nam, ważne, że siedzieliśmy sobie na przeciw niej i mamy fajne wspomnienia. Za to, że straciliśmy swój cenny czas bo godzinę czekaliśmy na głupi krótki wywiadMartynka to dobrze,że małej nic nie jest po nowym mleku
Vegas a wiesz w jakiej knajpie będzie? Byłaś tam? ;-) W zeszłej edycji była jakaś knajpa z okolic w których obecnie rezyduję
Kaamaa i jak wygląda knajpa po wizycie Gessler? Raz byłam w jej restauracji( z firmy nam walnęli wystawny obiad dla zespołu) to nie powiem wyczesana była :-) żarełko też bardzo dobre :-)
Trinna już nie długo będziecie się ze swoim bawić :-)
Umi współczuję przejść z małym. Maje też dziś nie wiadomo co ugryzło![]()
na likierek
?