• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Pati ale Kuba wysoki :tak: a Seba wyzszy od Hani:dry:
Jak widac dzieci róznie rosną, ale to wszytsko wlasnie zalezy do genów, od plci ;-) U mnie dzieciaki nie beda tacy wielcy... Hania ma teraz 107cm i ma 18kg. Daniel ma kolo 100cm i ma 16kg(od roku waga sie nie zmienia- on tak ma jest bardzo aktywny i wszystko spala a je ze dwóch:no:). Miki ma 78cm a niewiem ile wazy, trzba by zwazyc kiedy...
Ja tez nie jestem wielka 166cm a M ma 180. ale u M tesciowa i siostra sa niskie i chyba Daniel po nich ma sylwetke:tak: takze wysoki napewno nie bedzie, a Miki podobno poszedl w moja rodzine, zobaczymy za kilka lat... szybko zleci...

Lenka ale Twój Adas jest słodki, super ta fotka w sygnaturce...:tak:

edit, biore ten kalkulator i Hania powinna miec 173,5. a Daniel i Miki 187,5 (z Danielem niemozliwe:no: nie wierze)

Ostatnia edycja:
Nie no wiadomo kalkulator podaje wzystko w przybliżeniu. Teraz bede rozpaczac ze nie mam tych 170 cm... chociaz w sumie mam bo ja dosc mocno włosy stawiam:-D
pati no to juz masz kandydatów na mężów dla Julki Kamy:-D

fikusek o nastepna z małą róznicą:-)

reklama
Kochane muszę się pochwalic:) Córcią:) Od paru dni sama je zupki:) Zawsze ją karmiłam bo nie chciało mi się syfu sprzątac:D Ale potem buntowała się bo ona sama, sama, jak ją chciałam nakarmic to głową kiwała, że nie chce, odpychała ręką jedzenie. Dałam jej więc łyżeczkę i sama jadła:D I tak już kilka razy. Jest brudno wszędzie, ale wychodzi jej całkiem całkiem:D Muszę jutro nagrac jej filmik:) Połowę zupy sama zjadła z miseczki, jeszcze wcina, w dodatku nie tak dużo się jej wylało:) Ależ jestem z niej dumna!!

O Boże! Wyszło, że Martynka będzie miała 171.5cm:szok: Pewnie w Chrzestną i szwagierkę pójdzie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry