• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza wiesz co wszystkiego raczej miec nie ozna, bo zawsze jest coś... ale skoro miedzy wami jest ok to i tak lepiej niz gdyby sytuacja była odwrotna
pati misiek wymiata a Kuba jaki duzy chłopak ile on ma wzrostu?

reklama
O Boże, Patrycja, 88cm??? Matulku. Moja córa ma 80cm w kapeluszu:D Wychodzi mi zawsze, że ma 78cm, ale wątpię, pewnie z 80, ja mierzę sama a nie wiem jak dokładnie mierzyc. Przepiękne ma oczy Kubuś:) A miś słodki, super fotka na koszulce. A to jakaś okazja, że od Lany taki prezent?:D

wiem, wiem, że mają byc po kim wielcy:) U nas Martyna to ewidentnie po mnie malutka, chyba, że jeszcze wystartuje niespodziewanie, ale wątpię:P

Vegas całkiem możliwe że wyskoczy niespodziewanie w góre... od naszej byłej sąsiadki syn był tez taki maleńki... teraz ma 7 lat i jest długi jak kłoda... poszedł w góre tak strasznie jak miał 5 lat.. i nadal rośnie jak szalony :) także wszystko jest jeszcze możliwe :)

Vegas całkiem możliwe że wyskoczy niespodziewanie w góre... od naszej byłej sąsiadki syn był tez taki maleńki... teraz ma 7 lat i jest długi jak kłoda... poszedł w góre tak strasznie jak miał 5 lat.. i nadal rośnie jak szalony :) także wszystko jest jeszcze możliwe :)
mi tam nie zależy by córka była ode mnie wyższa;D:D Fakt jest taki, że ja, moja mama i teściowa to jedyne niskie osoby w rodzinie. Moje szwagierki i bracia Jurka wszyscy mają ponad 170cm, Jurek ma 182cm, jest akurat największy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry