• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.... ja jestem cał posiniaczona i obolała... ehhhh czuje sie jakby mnie traktor przejechał no ale do wesela sie zagoi...
Fikusek dużo dużo zdrówka dla babci...
Lana jak tam dupcia Julki??

Liza Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ;*

lolkak to Ci Maja dała ładnie pospać :-p

fikusek współczuję... zdrówka dla babci :tak:

Ale u nas dzisiaj pogoda.. :dry: deszcz od rana leje, ciemno, pochmurno i strasznie duszno :dry: Obudziłyśmy się ok. 8, a myślałam, że jest dużo wcześniej, bo o 8 już zazwyczaj jasno. Jutro idziemy na majówkę.. jakoś nieciekawie się zapowiada.

Wczoraj w Biedronce kupiliśmy Zuzi świetną różową wywrotkę :tak: to już na Dzień Dziecka, ale dostała już wczoraj, bo była z nami jak kupowaliśmy :tak: poza tym kupiliśmy jej też taki fajny bidon z pozkręcaną rurką z myszką Minnie :tak: Zuzka zachwycona :tak::tak:

Helloł

Callie też się zastanawiałam czy szczepić i myślę tak jak Fikusek że chyba po 2 roku zaszczepię.

Fikusek współczuję babci..... mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy.

Liza wszystkiego dobrego:* dużo miłości Wam życzę :*

Lolkak a nie mówiłam że się zaczyna podlizywać Majka :-D:-D

Aga to jak już będziesz jechała na te kanary to zabierz mnie ze sobą:-D

Pati
posniaczona? a coś Cię z R wyrabiali? :-D

Dla mnie dziś szczęśliwy 13 Julka dziś 16 miesięcy kończy :-)

Zapomniałam wcześniej zapytać Anetka kupiliście ten rowerek biegowy?

U mnie też dziś deszcz kropi z rana byłyśmy na chwilę na podwórku bo musiałam w ogródku posadzić ogórki. Mam nadzieję że po południu też uda nam się wyjść bo Julka żyć mi nie da, teraz na szczęście śpi.
Idę coś zjeść.

Hej. U nas w nocy padało a teraz jest trochę zachmurzone, czasem słonko wychodzi delikatne.

Liza oo to już. Wszystkiego dobrego, dużo szczęścia i miłości:) Super staż!:) I.. będzie dobrze, pamiętaj;**
Fikusek współczuję.. zdrowia dla babci;*
Kaamaa buziaczki dla Julci z okazji 16 miesięcznicy:)))

miałam prasowac dziś stertę ubranek Martynki, ale.. nie chce mi się:D

reklama
Vegas mi tez sie nic dzis nie chce ale to dlatego że wszystko mnie boli.....
muse pranie zrobic i obiad jeszcze a tak to juz ogarnełam.... aaa i kurz zetrzeć jeszcze.
Akurat jak teraz pogoda sie zepsuła to pranie musze robić no trudno bedzie schło dłużej .... tyle dobrze że nie ma tego dużo :)
dziewczyny co można kupic rocznemu dziecku na dzien dziecka??? Sebusiowi chcemy rower kupic ale co dla Kuby to nie mam pojęcia :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry