• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patrycja cóż Cię tak wsjo boli?:)
Hmmmm co do prezentu może piramidka? Może wywrotka taka duża co by mógł sam w niej siedziec nawet? Może basenik?:D Może taką małą huśtawkę jak Martynka ma ślimaka? Coś takiego DSCN4095_360x480.jpg hehe teraz się skapłam, że mam go w avatarze ciut widocznego

reklama
Vegas Anetka widziałam wczoraj ta wywrotke ale w sumie nie miałabym gdzie tego trzymać.... maja tyle zabawek dużych aut... hmmm sama niewiem co mu kupię..
Vegas a mnie tak wszystko boli bo wczoraj spadłam ze schodów i jestem cała poobijana, mam ręce sine nawet podbródek zadrapany no i niewiem jak ale uda mnie bolą że ledwo chodze... plecy ehhh wszystko dosłownie wszystko..... szwagier jeszcze przyjechał do mnie na kawe i mi tyłek zawracał :P

edit
Ja bym chciała jakąs taka zabawke która gra i świeci :)

Patrycja o ludu. Ale ból minie, nie obijaj się więcej:D Ja mam do dziś stracha, jakiś uraz mi został:D bo w ciąży 2x spadłam ze schodów;/
To może coś ogrodowego mu kup? Bo macie ogród, co nie? Na filmiku widziałam. To Wasz? Można jakąś huśtaweczkę, nie wiem czy ma do piaskownicy sprzęcicho? A może kup mu tablicę na kredy albo na mazaki/magnesy. Ale to wychodzi drożej.
My sami musimy kombinowac co kupic Chrześniaczce, bratankom, bratanicy, Krzysiowi, Małej:D Ciężki orzech do zgryzienia. Jakoś łatwiej mi się do dziewczynek kupuje.

Ostatnia edycja:
A u nas zrobili wesołe miasteczko:-) i jutro sie wybieramy z Kacprem jesli bedzie ładna pogoda. Ciesze sie jak dziecko:-p

pati ja nie pomoge bo miałam taki sam problem:/
kaamaa ja tez lubie 13:-p
Vegas podobają mi sie zabawki twojej córki normalnie macie w domu mała sale zabaw dla dzieci:-p
Lana i jak tam odparzenia? mam nadzieje ze ustepuje?
Fikusek Współczuję, mam nadzieje ze sie polepszy babci
Liza uszy do góry i jeszcze wielu takich rocznic ci rzyczę

Vegas w sumie nic mi sie takiego nie stało tylko wygladam jakby mnie ktoś pobił :-D musze maść kupić na te siniaki bo w krótkim rękawku nie wyjde :/
Tak tak to nasz ogródek.... myślałam właśnie też nad hustawką no ale zobaczymy... jutro jedziemy na zakupy to cos na pewno weźmiemy :)

Patrycja to może garnuszek edukacyjny?:P Ale raczej nie należy do tanich a nie wiem w jakich granicach cenowych byś coś chciała.
Umi dzięki. Na ogrodzie jest sporo zabawek takich ogrodowych, Mała ma huśtawkę-ślimaka, piaskownicę, rowerek, bo ten plastikowy misiowy w domu a na ogrodzie ma ten z gumowymi kołami trójkołowy z dużym siedziskiem, ma też jeździk tam wyciągnięty, hulajnogę, zjeżdżalnię.

Vegas cos sie wymyśli a może coś całkiem innego mi wpadnie w oko jak bedziemy w centrum :)
Przyszła do mnie przed chwila paczka od Lany otwieram a tam przesłodki Misio..... a oto i on i kilka świeżych zdjęć Kubusia :)SDC17524.jpgSDC17486.JPGSDC17463.JPGSDC17498.JPG

Dodam że na koszulce Misia jest zdjęcie moich chłopaków ( może nie być widac :)

Umi dziekuje ale wolałabym lepsza rocznice niz ta co jest w tym roku :dry: miedzy mna i M jest oki ale za to inne sprawy sie walą;]
Patrycja hmm, niewiem co moglabys kupic, moze basen to dobry pomysl? oba łobuzy skorzystaja,,,
super misio, a Kubus jaki do ciebie podobny:)

Miki mi spal tylko godzine :dry: nie dasl mi odpoczac nic... ehh

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza basenik maja takiego różowego słonia ale w sumie oboje sie nie zmieszczą już do niego więc to całkiem fajny pomysł :)
ooo u nas zaraz lunieee ale sie ciemno zrobiło ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry