• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi- u mnie kalkulator pomylił się o 10 cm:P Fajnie by było miec 165:)

Kiedyś czytałam,ze powinnam być wyższa od mamy o 5 cm i jestem, jakis taki artykuł.

VEGAS gratulacje dla Martynki... A bałaganu przed tobą jeszcze trochę... Kacper już długo sam je i dalej bałagani, ale to normalne, stary narozwala to i dziecko może :-)
FIKUSEK zdrówka dla babci. Będzie dobrze
LIZA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY
Trzymaj się, napewno będzie dobrze... Jak coś jest nie tak to wszystko naraz, ale potem jak się poukłada to też wszystko naraz i będzie już dobrze. Musicie by tylko silni i wspiera się nawzajem... Dobrze że między wami jest wporządku to razem przeciwstawicie się trudnością...

Ja uporałam się z toną prania, i mam je już z głowy. M walczy z rowerkiem bo wczoraj coś tam hamulce nie tak złożył... Mały śpi, ja obiad już mam gotowy, więc chwila laby...

Umi- bo to pewnie wyśredniony wzrost. Podejrzewam,ze jeśli rodzice są podobnego wzrostu to raczej się sprawdza. Ale między tatą a mamą była duża różnica-ponad 30 cm. No i ja jestem niska, a brat średniego wzrostu. Między mną a Sebą też jest spora różnica -więc różnie to może być.

Mam koleżankę co mama ma ok.150cm wzorstu ojciec 190. No ta koleżanka i brat jej są bardzo wysocy a jeden brat jest dość niski jak na faceta może 175 cm góra ma.

Umi ehh straszne:(
KasiaF ano na pewno jeszcze dużo bałaganu nas czeka:D Myszka już od kilku ładnych miesięcy sama jadła serki, deserki i drugie danka, kiedyś musiały dojśc i leiste zupki, ale nie ma tragedii, w dodatku ja się zawsze bardzo cieszę z sukcesów córci. Może w wieku 2 latek będzie już w pełni samodzielna?;))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry