• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

beacia planujemy planujemy ale tu w ktoras sobote bo dzis to do stolicy trza by bylo jechac a sie nie chce z reszta Mich jeszcze w pracy:)czekam sobie na niego steskniona;-)

reklama
oj gosia ja na swojego S tez steskniona czekam i nie wiem kiedy wroci z tej pracy. moze w piatek, moze za tydzien albo dwa. nic nie wiem.. po ostatniej klotni to stwierdzil ze szybko nie wroci jak mamy tak ze soba rozmawiac jak przez telefon ostatnio. a ja tak cholernie za nim tesknie...

Witam:)
A ja mam dobry humorek bo mąż mi kupił 5 bluzek i jedne krótkie spodenki a wiecie jak zakupy cieszą:D No i Malutka też się załapała na parę ubrań:) Byliśmy też u teściowej, u Chrześniaczki i Chrzestnej Martynki tym samym i było bardzo fajnie:) Miłe popołudnie i wieczór. Teraz mąż w pracy, Mała śpi.

Elwirka przykro mi, że musicie przez to wszystko przechodzić, ale będzie dobrze:*
Beacia ja Małej gluten wprowadzałam po 6 miesiącu bo się bałam wcześniej bo sama jako niemowlę do 5rż byłam uczulona na gluten i nie wiedziałam czy Mała też będzie. Ale po 4 miesiącu to ja jej dawałam już kaszki, tyle, że bezglutenowe.
Trzymam kciuki za wyniki z matury:)
Agoosia to super, że mąż dostał urlop:) My chyba nigdzie na wakacje nie pojedziemy, ale rozłożymy duży basen na ogrodzie i będzie super:D

oj gosia ja na swojego S tez steskniona czekam i nie wiem kiedy wroci z tej pracy. moze w piatek, moze za tydzien albo dwa. nic nie wiem.. po ostatniej klotni to stwierdzil ze szybko nie wroci jak mamy tak ze soba rozmawiac jak przez telefon ostatnio. a ja tak cholernie za nim tesknie...

powiem Ci ze czasem bym chciala zebysmy sie nie widzieli ze 3 dni odpoczeli od siebie bo czasami to mam go ochote zatluc.
wlasnie przez telefon sa takie klotnie,ale woci szybko steskni sie za swoimi Skarbami:)

vegas no to fajny dzionek mieliscie. a dawalas moze Martynce kaszki bobovita na wodzie ?

gosia ja to bym wolala zeby on na miejscu pracowal i zebym go codziennie widziala.

Beacia ja daję Małej kaszki tylko na mleku modyfikowanym bo ona około 9 miesiąca przestała pić modyfikowane mleko, nie smakowało już jej, więc wprowadziłam krowie mleko a kaszki na mleku modyfikowanym dostaje.

vegas to ty w ten sposob robisz, ja malemu kupilam kaszki na wodzie, bo on modyfikowanego nie..

a ja siedze i czekam na wyniki matur. moze uda mi sie zalogowac i zobaczyc czy zdalam.

Vegas to się obłowiłaś nie ma jak zakupy:D
Beacia ja też dawałam jej te glutenowe kaszki po 6 miesiącu czasami nawet dosypywałam kaszki manny
Gosia ja też tęsknie chociaż pracuje na miejscy ale może to dlatego że mieszkam u teściów i co innego u siebie co innego w nowym miejscu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry