Dzięki dziewczyny za komplementy,Antoś właśnie jest drobny nie wiem może na zdjęciu tak ''potężnie" wygląda ale w rzeczywistości to kruszynka jak na swoje 17 miesięcy,ur. sie nie zadurzy bo 3020g a teraz do tego niejadek ma teraz z 85 cm tylko i waży jakieś 11 kg nie więcej tak że chyba tylko na fotkach wygląda na sporego.Tak czy siak dzięks za komplement,ale fakt uśmiech to ma zabójczy.Każde dziecko malutkie ma swoje cudowne minki hehe.
Młoda Rafałek uroczy i śliczniusi he he narobiłaś tymi fotkami pewnie nie jednej ochoty na takiego brzdąca a na pewno już każdej właczyły się wspominki,jak ja tęsknie za takim moim małym bezbronnym synusiem bo teraz to mam małego terrorystę już.
agosia zdrówka dla Was!
kasiek po prostu masz w domu prawdziwego macho chcę pokazać jaki jest twardy,a u nas też zimno i brzydko...
To chroń się kochana przed nią skoro taka groźna hihi
A my dziś od 7 na równe nogi bo Wojtuś zaczął wymiotować i za chiny nie wiem od czego,próbowałam dać mu herbate i zwymiotował,po mięcie też ,poszłam do apteki dałam mu smecte i też ja zwrócił teraz enterol i jest ciut lepiej jak mu troche przejdzie to zawozimy go do domku bo nie ma to jak przy mamie.