Młodamamusia- może mieć wysypkę od pampersów. My stosowaliśmy różne, ale pampersy active spowodowały u niego wysypkę. Podejrzewam,ze przez dużą ilość balsamu, tak samo miał od happy fioletowych. A inne happy były ok, pampersy mieliśmy też pieluchomajtki i też było ok. Zauważyłam ,ze jak więcej tego zielonego w pampersach to mały miał zaczerwienienie. Koleżanki córeczka też. Dla pewności może wróć do dady a jak małemu zejdzie to spróbuj z pampersem. Wiadomo,ze u każdego maluszka jest różnie. Ja tak właśnie sprawdziłam i miałam odpowiedź. A swoją droga najlepiej się u nas właśnie sprawdzają dady i te z rossmana(babydream)-bo niestety orginalne mu nie służyły. Teraz na szczęście mamy tylko na noc
A synka masz prześlicznego, podobny do Ciebie, nie widziałam tatusia-ale twoje fotki i tak mi się wydaje.
Dawno nie pisałam,ale sesja mnie pochłonęła- 7 lipca ostatni egzamin

teraz poświęcę się pisaniu pracy.
Byłam z Adasiem na bilansie, nie wysiedział, tak nie lubi lekarzy. Ledwo go zmierzyli- według pielęgniarki 94cm-wychodziło mi więcej jak spał-chyba odjęła za te kręcenie się, a waży 14,5(nie przytył od jakiegoś czasu). Odpukać nie choruje ostatnio-mimo iż pogoda taka zmienna. Siusia na nocnik od miesiąca ponad.Nawet spacerujemy bez pampka.