Witam!
Obiadek zrobiony dziś zupka pomidorowa moja i Antosia ulubiona,chociaż on ostatnio woli chyba buraczkową i to w do datku zrobioną przez moją teściową hihi ale ja tez wole jej buraczkową bo mnie nigdy taka nie wychodzi.
Antoś teraz drzemkę sobie ucina a ja czekam na Z bo niedługo z pracy wróci,pogoda u nas też do bani więc siedzimy w domku.
My teraz też przeszlismy z pampers na dada i jestem bardziej zadowolona bo pampersy szybciej mały szybciej przesikuje choć i tak w nocy mu ok 2 zmieniam to rano czasem mamy niespodziankę a po dada nie.
umi z tego wynika że chyba tak tylko ja jeszcze o takie dolegliwości nie słyszałam ale czego to dzieci nie wymyślą hehe.
moda,klaudix współczuję oby dzieciaczką szybko minęło ale widzicie jaka nasza rox mądra babka ja na to nie wpadłam ale teraz też myślę że to może być ten skok.
kasiek współczuję teściowej,szkoda że musisz się z nią męczyć,moja nie jest najgorsza i raczej się dogadujemy,nasze relacje wyglądają na nawet koleżeńskie choć nie raz potrafi podnieść mi ciśnienie ale tak to jest ok a miałam okazję mieszkać z nią 3 miesiące i uciekliśmy z Z na swoje tzn. wynajęliśmy hihi.
Malwina gratuluje wygranej !
Mariolciaa my się chyba jeszcze nie znamy ale WITAJ!