reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam. nie dam rady chyba nadrobić tego tematu.
nie było mnie, bo mam troszkę problemy z nerkami... boli mnie po prawej stronie pleców.
dzisiaj idę ponownie do gina, mam nadzieję że wszystko okaże się w porządku... a to tylko przewlekłe bóle.

Mariolcia i jak po wizycie??

Elwirka a mówiłyśmy że z Oli wszystko będzie ok?? Wszystko w swoim czasie:)

Ja oglądałam po raz setny naszą płytę z wesela bo Dominika uwielbia i tak na podziękowaniach dla rodziców trafiło mnie że troszki tęsknie i chciałabym do domu pojechać eh...

Hej Babeczki
U mnie w pracy OK choć Dawid, brat Nikoli, zaczyna działać mi na nerwy;/ Wychodzi szydło z worka bo jak się mnie wstydził był bardzo grzeczny a teraz masakra. Jak zaczęłam pracę był na wakacjach u babci, potem na jakieś warsztaty go zapisali a teraz siedzi z nami w domu. Ma areszt na kompa a tak to jak siedział na kompie cały boży dzień to jakby go nie było, super cisza była, teraz mi gra w uszach od rana do popołudnia do wyjścia do domu. Taki hałas przy nim.

Poza tym nie wiem czemu Tynka ma od paru dni akcje z podnoszeniem na mnie ręki!! Nie wiem na serio co mam z tym robić. Jak ją tego odzwyczaić. Reagować czy nie? Zbudzi się jej to czy nie? Myślę, że wiele dzieci w jej wieku to przechodziło, ale ja nie chcę by to trwało długo bo to strasznie nieładnie wygląda.. eh.

Kasiek Twoja mówi ''dupa'' a moja na pupę zamiast pupa mówi 'p*pa' hyhy, choć uczyła się w dobrej formie, w dobrej formie długo tak mówiła a i tak woli tę gorszą wersję. No ale co zrobić, dzieci tego nie rozumieją.
Ja do dziś jak wspominam nasz ślub to mam łzy w oczach..

Justyś moja Perła po szczepieniu też parę dni miała tak zaczerwienione to miejsce po szczepieniu. Ale potem ładnie zniknęło. Współczuję, że niebawem czeka Was z synem rozłąka. U nas to już prawie miesiąc jak pracuję, ale do dziś płakać mi się chce jadąc do pracy bo Perła czuje, że jadę, wtula się we mnie i zaczyna płakać.. eh. No ale co zrobić, każdą to chyba kiedyś czeka..

Elwirka super, że jest wsjo OK:)

Młoda wszystko przed Tobą, te noce nieprzespane:p

Liza o wow, w musztardzie? Smaki niczym dla kobity w ciąży.

Beacia to weź jakąś tabletkę może?

Jesteśmy i my tzn zaraz tylko ja bo Wiki spać u nas w końcu trochę chłodniej :D
ale i tak glowa mi peka bo wiki szaleje
a ten moj byl w szpitalu bo go ktos na ulicy jak wracal od znajomych uderzyl w tyl glowy i zemdlal zabralo go nieprzytomnego do szpitala pogotowie i o 2w nocy telefon ze szpitala do mnie ze on na wlasne zyczenie chce wyjsc a ja nie wiem co sie stalo ani nic wiec podpytywalam lekarza a on mi ze M moze miec wstrzas mozgu bo ma okropnego guza sprawa jest w toku ciagle :/

elwirka dobrze ze z mala ok. mnie zab na szczescie przestl bolec tak okropnie.

vegas ojej.. wspolczuje tego halasu.

eve mam nadzieje ze mu nic nie bedzie.

ja po solidnej klotni z S. mielismy szczera rozmowe.. powiedzialam ze mam dosc takiego traktowania jak do tej pory. jutro dokanczamy rozmowe. jestem ciekawa co z tego wyniknie. kacper szaleje z babcia. ide sie chyba wykapie i moze spac pojde. do jutra ;*

szlag mnie zaraz trafi coraz gorsza klawisz mi oderwala pierscionek zareczynowy zgubila no szku***** padne zaraz ;/
dziekuje za mile slowo niestety poszedl dzis do pracy w poniedzialek byl w szpitalu i mial miec wolne ale agencja ;/ juz mam dosc wszystkiego jestem sama i nikt mi nie pomaga a i tak rodzinka mojego uwaza mnie za gorsza od mojego siostry chociaz jej kazdy kolo dupy za przeproszeniem lata i pomaga non toper drazni mnie juz wszystko dzis wiki dostala pierwszego klapa za laptop na szczescie nie mocno bo bym chyba sie sama zatukla ;/
Wicia zasnęła w końcu już wiem czemu taka niedobra była bo mój pierścionek miała w pampersie a ja tak się wkurzyłam ,alt zrobiłam na razie prowizorka ale szukam kleju chociaz moj sie nie kapnie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry