• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek, przebrnęłam przez całego posta !!:-)
super że wypad p Kazimierzu się udał... ja sama bym się gdzieś wybrała zanim synek się urodzi.

nie zazdroszczę stresów z testowaniem :)

widzę żee impreza się szykuje :-)

a co do mnie to wczoraj a wieczór zjadłam mleczko z płatkami... obiad kotlety, ziemniaczki i buraczki...
jedynie z ciastkami trochę przesadziłam....

reklama
Fikusek hmm może warto sprawdzić! Za tydzień idziemy na bilans jeśli tylko zdrowa będzie to się wypytam lekarki

Mariolcia
to może wyskrobiecie trochę czasu ja ostatni raz właśnie w ciąży byłam w Kazimierzu i nawet na zamek się wdrapałam z tym brzuchem a warto bo potem będziesz odkładała jakikolwiek wyjazd a bo mały a bo zima a bo może się zaziębi mówię Ci chociaż za Lublin Wasze ostatnie chwile we dwoje!! A mnie przy po rodzie mdliło i wymiotowałam jak kot na porodówce:) Stresy bo stresy jak by było to by było najbardziej chyba o kasę bym się martwiła;/

Ostatnia edycja:
Kasiek zazdroszczę wypadu do Kazimierza, piękne miasto też kiedyś chciałabym się wybrać, myślę że w tym roku nie osiągalne bo nie lubię podróżować zimą, ale wiosną koniecznie będzie trzeba coś pomyśleć :tak:
Cieszę się że test pokazał taki wynik jaki chciałaś :-)
A co do wymiotów to ja urodziłam Julię wymiotując :-D

Ech... ja też muszę umówić zołzę do okulisty i chirurga stomatologa, cały czas wylatuje mi to z głowy :zawstydzona/y:

Dzień dobry :-)
Pamięta tu mnie kto jeszcze ? :-p :-p :-)

W wakacje jak to w wakacje nie było czasu na forum zresztą wybiłam się z rytmu no ale spróbuje znowu się wdrążyć :-)

Witam wszystkie mamusie których nie miałam okazji poznać no i te "stare" :-)

Póki co tak na chwilkę się przywitać tylko bo zaraz do fryzjera lecę ;-)

FIKUSEK - widzę mały w okularkach na zdjęciu to tak do zdjęcia tylko czy faktycznie nosi ? jak tak jaką ma wadę pewnie małą co bo nie przypominam sobie żeby zezował

lolkak najgłupsze było to ze mały mimo tych turbulencji popłakał i znowu chciał sie bawić, ale juz sie bałam go puszczac imo ze wolniejsze kawałki były, a na przerwach latał tak ze we 3 nie dawaliśmy mu rady, bo tam pełno dzieciaków było i sie ganiali z balonami
laugh.gif
. Jak wychodziliśmy to powiedział do panny młodej ze jutro też przyjdzie:-p
malwina e no ja to musze chyba od was autograf wziać:-p bo jak staniecie sie sławni to pewnie sie nie dopcham:-p
kasiek mega post:-p ale przebrnęłam przez niego:D:-p z tym okresem to mnie rozbawiłaś:-p Popatrz jaka auto sugestia mózg zobaczył wynik negatywny i sie odblokowało:-p
femme witaj:-)

Co to sie dzieje, jesien nastala i mamuśki odżyły "stare" ;-)
femme witaj :-p
kasik zazdroszcze pozytywnie wypadu do kazimierza, ehh moze i nam sie kiedys uda tam podjechac...

Miki śpi, ja zjadlam delikatne sniadanko, i tyle;P dom ogarniety w sumie nie chce mi sie codzien sprzatac;P odkurzylam jedynie :-)
Daniel na dworze bawi sie.:)

reklama
Jej, ale wy dzisiaj dużo piszecie.
Ja musiałam lecieć żelazko kupić bo nam się popsuło a była wieeeeeeelka sterta prasowania ;) ale ogarnęłam ( po tygodniu czasu) :-D i jestem z siebie dumna! ;d

Kasiek, przeczytałam Twojego posta :) Fajny weekend mieliście. A z Dominiki już prawdziwą dziewczynkę a nie chłopaka skoro się wrażliwa robi,bo "chłopacy nie płaczą". No i gratuluje okresu1!!!! ;) Mówilam, że to przez zmianę pór roku :P
Zosia niby robi się do mnie podobno. Teściowa bedzie bardzo nie pocieszona z tego faktu :-D
Elwirka, a może Oliwka ma taki okres w życiu, że marudzi.
Fikusek, Alankowi naprawdę pasują te okularki. ;). Zośce ucieka trochę lewe oczko... ale to pewnie te niemowlęce sprawy.
Malwina, to niedługo będziecie autografy rozdawać ;)

Więcej nie dam rady odpisać.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry