Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Albo się dzieckiem nie zajmuje wcale alb weźmie ją na chwilę i wyskoczy z jakąś mądrą zabawą
Ja też szczepiłam na pnemo, teraz muszę się zapisać na to obowiązkowe szczepienie i chyba jeszcze dodamy tą ospę. Ile płacisz za szczepienie na pnuemo?
nie wspomnę już o tym,że moge pić tylko wodę a nie napoje "kolorowe" i bez jakiej kolwiek biżuteriiZdrówka dla małego życze......Witam
W czwartek mamy szczepienie a maly sie rozchorowal, jutro idziemy do lekarza ma kaszel i zaczyna swiszczecwczoraj uspilam go o 20 poszlam sie kapac,wracam a maly w najlepsze rozbawiony, Ł siedz przy nim i cos mu opowiada i tym sposobem zasnal o polnocy...w w dzien tak sie z nim nawil ze udawala zwierzatka w koncu udal lwa i maly tak sie przestraszyl ze piszczec zaczal, bylam w kuchni az sie przestraszylam ze cos mu sie stalo. Gdy go wzielam na rece przytulil sie i tylko odwracal czy Ł nie idzie
Burzowata, wg mnie 1 bardziej sie nadaja;-)
Kama sliczny pokoik ale faktycznie lozeczko przydaloby sie bez wzorkow czy rysunkow
Vegas jaka laska z Ciebie a Martynka jaka zdolna
Patrycja podziwiam, ja czasami przy jednym fiksuje, nie wyobrazam sobie 2 maluchow w domu
Ewi, wyjasnien pewnie sie nie doczekamy, z reszta ktos na watku"poznajmy sie" napisal ze zna ja z innych watkow to kazala pisac na priv
Liza ja przezz ta pogode ciagle mam nerwa, jak ja nie lubie tego a zima jeszcze gorzej na mnie dziala
Ślicznie Ci maleńka ważyWitam
Vegas, gratuluje kolejnych siuśkówJeszcze trochę i to będzie standard w wykonaniu Martynki. B. ładny avaterek.
Burzowata, fajne buty.
Siwa witaj
Kaama, ekstra firankaJ Też muszę Zosi coś tgakiego zakupić bo ma trochę dorosłą
My zaliczyliśmy z Zosią lekarza.Ma trochę gardełko czerwone, dostała Cebion. Ogólnie za tydzień albo za dwa szczepię ją na pneumokoki. Waży 9430
. No i dostała dzisiaj nowe kaputy
z 18,5 wyrosła to wskoczyła w 19
. Idę ją teraz usypiać. Wszystkim nie odpisałam bo mi Królowa marudzi, śpiąca.
Ślicznie wygladacieZobacz załącznik 407879troszke starsze zdjecie bo z kwietnia ;p jeszcze calkowicie czarna bylam no i Kacper mniejszy i lżejszy![]()
Lolkak wystarczy sobie wszystko dobrze zorganizować i nie jest tak źle....Dzieci maja ustalone godziny spania to wiem że wtedy moge sobie ogarnąć czy obiad zrobić... Mariusz nadal śpi a ja już mam wsio naszykowane na obiad i porządek w mojej szafie zrobiłam... teraz póki jeszcze spi odpisuje Wam na szybko i ide pisac prace z historii, a nóż może mi sie dziś uda ja skończyćLiza ja To ciebie podziwiam,że dajesz radę jako po3na mama ;-)Patrycja Ciebie też,że ogarniasz tylu chłopaków na raz
Ania to ty pisałaś,że dziecko Ci przestarszył?Mój niestety też ma takie pomysłyAlbo się dzieckiem nie zajmuje wcale alb weźmie ją na chwilę i wyskoczy z jakąś mądrą zabawą
Gosdia zdrówka dla małejJa też szczepiłam na pnemo, teraz muszę się zapisać na to obowiązkowe szczepienie i chyba jeszcze dodamy tą ospę. Ile płacisz za szczepienie na pnuemo?
Siwa no,no całkiem Cię nie widac na fotce,ale chyba laska z Ciebie;-) Witaj :-)
Kaamaa no widze ,że masz inwencję twórczą. Mam taka sama komodę
No w końcu chwila luzu, Majka śpi na dworze i jest pod opieką babci to mam czas żeby wrzucić cos na ruszt ;-) Co do mebelków to ja uwielbiam serioę Mammut z IKEI ;-) w ogóle kocham te sklep ;-)
jestem tu w miare nowa i nie wiem gdzie pracujesz bo widze ze wymagania maja niezle

w skrócie wprowadzam faktury producenckie ;-)
i do tego jeszcze dużo nie potrzebnych rzeczy ;-)