Hej nazywam sie Beata Mam 21 lat i prawie 3 letniego synka Szymonka i jestem w 3 miesiacu ciazy. Mieszkam w Białymstoku . Od roku jestem Mężatka. Chcialabym do was dolaczyc Kaamaa90 to moja Kolezanka znamy sie od daawna z mlodych lat
Pozdr.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i jaki bąbelek roześmiany. SUPER
. Mały spał bez papersa pierwszy raz i jestem z niego dumna;-)

. Słodziak, kochany z Twojego synka
i stąd te bóle?
, trzymam kciuki, żeby wyniki były szybko i oczywiscie pomyslne
mnie bierze ale walcze i tak wziac mnie nie morze. ;-)
do tego piatka do kanałowego za 2tyg
normalnie super;] gdyby nie ta kasa na to co ma isc to bym sie cieszyla;P heh 
No to gratuluje..hej dziewczyny,tylko na chwile wpadlam zeby napisac ze juz po probnej maturze,wydaje mi sie,ze niezle mi poszlo, wypracowanie pisalam z Przedwiosnia ktore dokladnie omowilam wiec jestem zadowolona:-) co do pytan to 2 mam zle,ale reszta powinna bycdokladnie dowiem sie jak sprawdza,w kazdym razie napewno zdalam
potem zajrze,teraz lece cos zjem bo juz mi brzuch gada
![]()
Kochany słodziak... mój Seba był do roku łysy....Patrycja ja niby mam cisnienie ok ale czasami tak boli ze tabletke mozna sobie w d... wsadzic
Burzowata, gratulacje;-)matura tak naprawde nie jest trudnano i fajna lektura sie trafila ja na probnej mialam Dziady i Lament Swietokrzyski a na wlasciwej Lalke ale kiedy to juz 4 lata
A to moj niunio, nadal lysy
![]()
Bardzo mi przykroNIe zyje... dziś go znalezli kuzwa...dziewczyny zabilabym ich!!!;(
znalezli go powieszonego na sweterku swoim sweterku...
juz nie psuje humorów...
milego dnia.
Kama ja mam za wysokie ciśnienie....z badań miałam tylko morfologie i lekarz stwierdził że to z nerwów dlatego nie robili wiecej badań kazali tylko mierzyć ciśnienie co 2 h....Helloł
Siwa jak mi się wydawało że jestem w ciąży to wszystkie możliwe objawy miałammdłości bóle piersi, jak zrobiłam test to wszystkie dolegliwości przepadły ;-)
Kasiek i co z tym łóżkiem? bierzecie te które pokazałam? ja już mam upatrzone i chyba zostanę przy tamtym wyborze.
Pati Ty masz za wysokie czy za niskie ciśnienie? nie robili Ci więcej żadnych badań?
Anula mi z racji daty urodzenia było ciężko w podstawówce w dogonieniu, nasz klasa praktycznie co roku miała najwyższą średnią więc moze to dlatego? nie wiem, a później już nie "czułam" róznicy.
Burzowata fajnie że dobrze Ci poszło oby tak dalej![]()
Julka się usypia ja zamarynowałam karkówkę na jutro a dzisiaj szkrzydełka w sezamie dla mnie, a dla J normalnie ćwiartki bo dla niego skrzydełka to nie mięso tylko kości ;-)

A Dziekuje dzis bardzo dobrze... pouczyłam sie trochę.... a Sebuś w porządku grzeczny jest choć czasem i on daje w kośćHej hej heloł ;-):-):-):-):-);-)
normalnie jestem wRafał wczoraj wypił mleczko o 19.30 po 20stej zasnął i uwaga obudził sie na jedzonko o 7.30 ;-):-) normalnie
...
A i od jakiegoś tygodnia poszukuje gdzie popadnie mojej koleżanki z dawnej szkoły bo zgubiłam jej nr tel. Normalnie juz wszystkiego probowałam . :-( i niet . A nie powiem ze tęskono mi za Nią :-(
Kasiek dobrze ze z C juz lepiej ;-)
Liza zdrowka ;-) jak dzieciaczki ?:-)))
Malwina zuch z Zuzi ;-) .
Umi kochany Kacperek :-0 nie ma to jak pykyje mamusia :-). Praktyki jako sprzedawca . ;-)
Patrycja gratki "nasiusiania przez Kubusia tam gdzie powinien" :-) . A jak tam Sebastian ? Jak dzisiaj samopoczucie ?
Herbatka czytając przechodziły mi ciarki . a gdzy polozyli Ci księzniczke na brzuch poleciały mi łzy ;-):-).
Gosdia niee dziwie ci sie jak Rafał dostal pierwszy raz katar to panikowałam ,
Siwa &&& za testowanie ! ;-)
Gosia kurcze przykro mi . Wspolczuje :-(
[*]
Witaj mam nadzieje że sie tu zadomowiszHej nazywam sie Beata Mam 21 lat i prawie 3 letniego synka Szymonka i jestem w 3 miesiacu ciazy. Mieszkam w Białymstoku . Od roku jestem Mężatka. Chcialabym do was dolaczyc Kaamaa90 to moja Kolezanka znamy sie od daawna z mlodych latPozdr.
Siwa ja nie opuściłam żadnych zajęć póki co ale cholender boje sie tych egzaminów ;///patrycja9009 trzymam kciuki za egzamin ale ucz sie kobietko ja nie wiem jak nadrobie;/ bo masakrycznie duzo zajec opuściłam
kasiek88kasiek nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała zeby sie udalo na dodatek mam wrazenie ze co wychodze na spacer z kacprem to wszedzie widze cieżarne babki kurcze... ile ich chodzi wczesniej nie zwracałam tak na to uwage. a co do starania sie to ja jestem po roku brania anty (cilest) wiec pewnie nam sie nie uda od razu...
wampi nie dziekuje zeby nie zapeszyc :-)
Anula1989 pewnie sie nie udalo za pierwszym ale co tam pomarzyc mozna ;-) ślicznego masz tego synusia i powiem Ci ze idealnie imie do niego pasujei jaki bąbelek roześmiany. SUPER
burzowata ciesze sie ze łatwo poszłooby byly dobre wyniki na szczeście to tylko probna
i smacznegooo ;-)
gosia91 bardzo mi przykro ale zamiast uciekac to jak chcesz sie wygadac to pisz przeciez my z checia poczytamy i wesprzemy cie chociaż przez BB . Trzymaj sie
kaamaa100 u mnie zapewne tez tak bedzie ale co tamnajwyżej bedzie wrześniowe
byle by zdrowe bylo
młodamamusia18 no to ładnie sobie pospałaś moj kacper całe noce przesypiał odkąd skonczył 3mscGRATULACJE
a o numer koleżanki moze jakis znajomych popytaj
Beeaatkaa90 witamy witamy
a my byliśmy na krótkim spacerku kacper poszałał terazpalimy wpiecu i sprzatamy troszke dzisiaj znowu siostra d bedzie u nas nocowac bo teściowa do 23 w pracymłody wcina kanapke z nutella a własnie miałam sie was pytac dajecie swoim dzieciaczka kanapki z czekolada?
![]()
Umi hahaha uczulenie na dzieci...... dobreWitam Laski
My wyszlismy dzis w nocy suchym przescieradłem. Mały spał bez papersa pierwszy raz i jestem z niego dumna;-)
Beatka90 witaj
młoda w jaki sklepie masz praktyki? Za zawsze chciałam byc kasjerka ale nie w spozywczym bo bym chyba wszystko pozjadała
gosia91
[*] przykro mi
Anula e tam łysy, boss i tyle. Słodziak, kochany z Twojego synka
pati a moze ty masz uczulenie na dziecii stąd te bóle?
kasiek trzymam kciuki za odpampersowanie
burzowata ach matury kiedy to bylo, trzymam kciuki, żeby wyniki były szybko i oczywiscie pomyslne