• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Sali i tu Cie rozumiem ja pisalam na forum jakie mam problemy z rodzicami ale akurta to nie jest tajemnica a komus jak juz to na lipcowkach mam dziewczyne z ktora czesto piszemy i wystarczy;-)
Swoja droga Agateczka dzis nic nie pisala ale jej sprawa

Snoopy- ale fajnie.!! Się cieszył mega mocno xD
Mój to wział mnie od razu na ręce i tak mną kręcił,że aż mnie zemdliło :-D
Zaraz dzwonił do mamy, taty i sie chwalił ,że zostanie tatuuusiem :D
Ma wiekszego bzika niż ja.! :)

Sali ja na mojej "przyjaciółce" nie raz się zawiodłam a znam ja do przedszkola.... Gratuluję Ci przyjaciół i zazdroszczę, moim jedynym przyjacielem i powiernikiem od jakiegos czasu jest M;-)

Preciouse u nas było tak że ja na gorąco wszystkim powiedziałam a M czekał do 10 tyg wiec jego rodzina wie od niedawna:-D
Ja sie smiałam jak on Grackowi mówił bo Ala też na gorąco wiedziała ze bedzie dzidzius:-D

Snoopy ja na jednej od przedszkola sie zawiodlam a 2 ze studiow mam i ufam im jak malo komu, wydaje mi sie ze gdy jest sie starszym latwiej zobaczyc czy dana osoba jest godna zaufania;-)

SNOPY- dokładnie a tak internetowo tak jakoś łatwiej i nie mogę powiedzieć że na którejś z dziewczyn z BB sie zawiodłam one zawsze są, a z przyjaciółmi bywa róznie, teraz każda z mioch pprzyjaciółek ma swoje rodziny, swoje problemy i jakoś czasu braknie na częste spotkania, a to że ktoś "obcy" tak jak pisze Sali ma odwagę i chęć jechać do mnie (i nie tylko) 500km na prawdę wiele znaczy :tak: Uciekam spać bo głowa mnie rozbolała dobranoc babeczki :-)

Warto miec przyjaciółkę z krwi i kości i pewnie każda z nas by chciała taka mieć. Która przytuli,otrze łzy, popuka Cie w głowę jak robisz głupote.:)
A dziewczyny z BB zawsze są,jak to któraś zauważyła. Zawsze można napisać,poprosić o pomoc. Ile ludzi, tyle opini. Chciaż czasami prościej wygadać się tutaj i okazuje się,ze otrzymujesz lepsze wsparcie niż od tej prawdziwej.

Ja kiedyś wszystkie żale wylewałam na papier i też lepiej się czułam, jakoś wole napisać niż powiedzieć;-)
Ja na jednej z BB sie zawiodłam.....
Ale na resztę zawsze można liczyć:-D

reklama
Ja mam jedną prawdziwą przyjaciółke, ale teraz rzadko się widujemy, rozmawiamy przez tel kiedy tylko możemy... Na BB kiedyś byłam żżyta z kilkoma dziewczynami, ale one w większości się tu już niestety nie udzielają...

Młody z Mikołaja zadowolony, miało nic nie byc ale jak weszłam z nim do przedszkola i usłyszałam jak koledzy się chwalili co dostali a on stał i tylko słuchał to poszlam i mu kupiłam garaż który kiedyś chciał... Poszedł spac z jednym samochodzikiem od kompletu

Ja pamiętam moją reakcje na ciąże, oj ryczałam, M sie cieszył i mnie uspakajał... Dopiero jak do gina poszłam to zrozumiałam jakie szczęście mnie spotkało

Spac mi się nie chce, w dzień pospałam to teraz nie mogę... M zaraz do pracy wstaje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry