• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa fikusek no wy macie blisko do siebie, a nawet bardzo blisko:-)
Ja jak narazie sie spotkałam z dziewczyną która poznałam na innym forum i bylo oki, planujemy ze jeszcze ona nas odwiedzi i my ją tez :tak: mamy do siebie kolo 27-30km.

No i przestalo padac... ale narazie bialo jest ;-)
ide sprzatac i zupe zrobic...
poźniej wpadne jak Miki zaśnie.

reklama
Witam Vegas;)Ja to Cie pamietam jako Georginie ;)

STO LAT DLA MARTYNKI;)

Co do zaufajnia to nawet sobie nie ufam hehe,tez miałam jedną koleżankę którą znam od przedszkola ale ona jest typem samotnika i potrafi sie nie odzywac rok i zycie zweryfikowało ,ze nie jest to przyjaciółka.Nie liczy sie ile kogos sie zna tylko w jakim okresie życia sie pojawił przy nas .Prawdziwą przyjaciółke od serca mam jedną(jest chrzestną Kai)Druga Moja ukochana wodniczka mieszka niestety w Anglii ale zawsze pomoze na odległosc;).Mam tez 3 super kolezanki poznane w przeciągu 2 lat ale sa przy mnie zawsze jak ich potrzebuje,jedną z nich poznałam na BB na bydgoskim forum.W zyciu najwazniejsze jest zeby nie tylko brac ale i dawac,dobro czynione wraca moze dlatego nie mam byłych kolezanek;)

Hejka

Młody w przedszkolu, dzisiaj szedł chętnie ale jak doszliśmy i zobaczył że się bawią w "Stary niedźwiedź mocno śpi" to sie rozpłakał i nie chciał wejsc... Jak skończyli to śpiewac to wszedł ale zaraz wrotki spowrotem, potem znowu poszedł na dłużej a ja chciałam wyjśc ale jakas kobieta z 2dzieci rozwaliła się w samym przejsciu i nawet słowo przepraszam nie pomagało:wściekła/y: Jak ten zobaczył że japrawie przy wejściu to tak sie rozbeczał że masakra... Ale jakaś opiekunka go wzięła i poszło, pomachał mi tylko przez okno:-p.

VEGAS sto lat dla twojej ślicznotki :-) Idalszych sukcesów
LIZA ja też bym chciała żeby spadło sobie troche śniegu przyszedł lekki mrozek i niech ten śnieg sobie leży do lutego nawet, tylko żeby nie było go tyle co w zeszłym roku. Chocciaż jakby mrozek przyszedł to te zarazki by wymroziło troche i dzieciaki zdrowsze może by były

A mi się chce spac... Masakra, zaraz trochę ogane chatke i się walne spac... Obiad mam więc niewiele do roboty.... A jutro do pracy ;-)

Ale mi przykro zaczęłma pisać posta już dużo napisałam i komp się wyłączył!!!!!!!!!!!!!!!!

Vegas 100 lat dla Martysi!!!!!

Anula su
per Bartuś:)

Co do ciąży ja ryczałąm chyba do 4-5 miesiąca zanim rodzicą nie powiedziałam potem do 7 było tak ooo zanim się nie przyzwyczaili mama strasznie to przeżyła. i Dopiero na końcówce zaczęłam się cieszyć i żałuję bo jestem głuoia jak but że tyle się przejmowałam;/

Co do przyjaciółek mam 3 takie mega od zerówki tyle teraz to rzadko się spotykamy bo ja tu one tam ale ok:) Mam jedną ze studiów ale ona strasznie specyfiszna nie chce nikogo obrazić bo to taka blokówa straszna cwaniara i w ogóle ale ją lubiew

Ostatnia edycja:
Jest jakaś dziewczyna z kujawsko-pomorskiego??;)

Ja czekam na lekarza,mała ma katar masakryczny,najgorsze ze rozciera po buzi i we włosy;/;/Ja sie poce siedząc taka słaba jestem,a jeszcze do apteki bede musiała lecie;/

Dziewczyny które mają facebooka, czy mogłybyście polubić mój komentarz pod postem konkursowym? Jest na miejscu 18 od góry. Będę wdzięczna:)

https://www.facebook.com/pages/wysylkowapl/148695791823524

Co do chorób mojemu nie trzeba przedszkola żeby chorował:sorry:... wystarczy wizyta w szpitalu albo od rodziny łapie. W październiku 3 razy miał katar:confused2:

outstanding ale masz zabójczą Mikołajczycę:tak:
KasiaF Ja miałam buty od garnituru mojego T.:-p i wszystko od stroju:tak: ale raz mnie mógł rozpoznac jak go zaczełam poprawiac przy modlitwie:laugh2::-p. Tak sie rozgladną po pokoju wtedy ale nie załapał:laugh2:. Ewi;-) podczytuje o ile wiem, ale nie za bardzo ma czas odpisać. Wiesz swieta te sprawy.
anetka ooo o gwiazdorze słyszałam ale u nas nie ma zwyczaju zeby chodził w wigilię:-p
Preciouse gratuluje i witam i jak chcesz dopisać
młoda lepiej zeby ały nie widział taty niz czerpał złe wzorce od niego... wiadomo mały cierpi ale co poradzisz:zawstydzona/y:

U nas tez padal snieg ale zorientowała sie dopiero jak spojrzała na auta. Nie ma go i dobrze... do kalendarzowej zimy jeszcze troche wiec nie musi sie spieszyc:-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry