kasiek u mnie Ala od poczatku przesypiała noce a później jakoś od 22 do 8spała, później do 9 a teraz nawet czasem się zdarzy że i o 10 wstanie
z tym, że jak miała rok spała mi już tylko raz dziennie najczęściej od 13 do 15 jak skonćzyła 2,5 roku wcale już spać nie chciała... A teraz spi w dzień jak jest przeziębiona, chora czyli prawie nigdy
Vegas Ty nie chciej wiedzieć jakie ja mam zdanie o 2 letniej córce mojego brata
same kur i inne by leciały
a zdaniem moich starych "one są chowane jak świnie na rzeź..." tak, że sama nie jestem
Ale tak to jest jak dla rodziców imprezki są ważniejsze niż wychowanie człowieka wartościowego...
z tym, że jak miała rok spała mi już tylko raz dziennie najczęściej od 13 do 15 jak skonćzyła 2,5 roku wcale już spać nie chciała... A teraz spi w dzień jak jest przeziębiona, chora czyli prawie nigdy
Vegas Ty nie chciej wiedzieć jakie ja mam zdanie o 2 letniej córce mojego brata
same kur i inne by leciały
a zdaniem moich starych "one są chowane jak świnie na rzeź..." tak, że sama nie jestem
Ale tak to jest jak dla rodziców imprezki są ważniejsze niż wychowanie człowieka wartościowego...
U tego brata owej dziewczynki chodzi o kompa. Rodzice tak mu pozwalali, że jest strasznie uzależniony od kompa i gier. Gra w gry od 18rż i dla rodziców to nie problem. No ale nie o to chodzi. Chodzi o to, że jak mu wyłączą kompa to chodzi jak bomba zegarowa i się na wszystkich wyżywa. Chodzi po domu trzaskając drzwiami, budząc siostrę, która śpi, do tego trzaska krzesłami i same przekleństwa na rodziców mówi. Dziś już straciłam nerwy i mu zwróciłam uwagę, od razu się uspokoił. Wrrrr. Nie moje dziecko, ale dziś już wysiadłam.
średniowiecze bo teraz mało który 3latek śpi w dzień
Dziewczyny wybaczcie więcej nie odpiszę mam strasznego stresa przed jutrem, pies już wykąpany, jej kocyki właśnie się piorą, mam wyrzuty sumienia, że funduje jej tyle cierpienia... niestety na szczeniaki nie możemy sobie pozwolić, tyłumaczę sobie że lepiej ją wysterylizować niż później sczeniaczki zabijać :-( ech....