Hej Wam.
fajnie że wszystkie miałyście udane święta.
Sali a mogłaś kiedyś tam uderzyć się w głowę? byłaś u lekarza już?
Wampi Zdrówka dla córy. Ja tez mam takie postanowienie żeby od stycznia zacząć ostre odchudzanie. Póki co tylko sobie dietkuję i się rozgrzewam.
a i tak musze na tarczycę komplet badan zrobić bo coś czuję ze mam z tym problemy i dlatego do tej pory ciężko mi idzie zgubienie wagi. polecam zakup Kropelek odchudzających Herbapolu i kropelek oczyszczających herbapolu.
Maziaq Obyś wytrzymała do Nowego Roku.

. ja jak byłam po terminie z Justynką to w szpitalu w Sylwestra siedziałam i modliłam się żeby urodzić po Nowym Roku.
Liza Ja w sylwestra będę pewnie sama w domu.

.
Vegas Trzymam kciuki za jutrzejszą operację.
Patrycja Widzę u ciebie z tym przybieraniem na wadze to samo co u mnie. Jak ja w zeszłym roku schudłam a po Bożym narodzeniu wpadłam w deprechę to przez trzy miesiące przybyło mi 8 kg i do tej pory walczę z tymi 8 kg.
no a moja koleżanka zamówiła sobie ziółga mongolskie na odchudznaie i bez ćwiczeń schudła 13 kg w dwa miesiące. zostały jej na dwa miesiace ale ona nie chce \brać już ich i proponowała mi je ale jakos nei jestem przekonana do tego. poza tym nie mam kasy. gratuluje ciociu.

Kasia Olej tę habdrę. Ja też mogłabym mieć humor do bani ale staram się nie poddawać.

.
Malwina TO oby ta II grupa nie wróżyła nic złego. Ja tez muszę po Nowym Roku pójść do gina na badanie