Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SALI Dobrze że sobie nie rozcięła nic, i że już się uspokoiła...poczekaj miesiąc... Mój do kompa zaczął siadac przed świętami (ok20.12) w tej chwili potrafi kompa włączyc, wyłączyc (laptopa i stacjonarnego) znajduje na obu folder z grami albo bajkami, potrafi wejśc w opere i wybrac sobie gierki, obsługuje skypa... Też jestem w szoku... W sumie to na kompie siedzi tylko jak jestem u rodziców, albo M mu daje jak w pracy jestem i tak wsio załapał szybko... To samo na komórce- znajdzie gierki, muzyke... Masakra jakaś... No ale cóż on będą mieli i tak większą technike do opanowania niż my ;-) Ostatnio podłączyliśmy mu takie gry telewizyjne w domu (20lat mają ale śmigają) i gra w Mario... Zapamiętał sobie "wygląd napisów" 3ulubionych gierek i sam je wynajduje na liście![]()