reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Moja Kaja własnie spadła z krzesła w kuchni(mam niestabilne;/)i uderzyła w stól ma limo prawie jak Adamek po walce;/;/Płacz krzyk 5 min i juz ok,gra w gry na laptopie jestem w szoku...D znalazł jej takie od 3 lat i znajduje np na obrazku kaczki pajaki swinki...a myszka od laptopa lepiej ode mnie sie posługuje...dzieci 21 wieku hehe

SALI Dobrze że sobie nie rozcięła nic, i że już się uspokoiła...poczekaj miesiąc... Mój do kompa zaczął siadac przed świętami (ok20.12) w tej chwili potrafi kompa włączyc, wyłączyc (laptopa i stacjonarnego) znajduje na obu folder z grami albo bajkami, potrafi wejśc w opere i wybrac sobie gierki, obsługuje skypa... Też jestem w szoku... W sumie to na kompie siedzi tylko jak jestem u rodziców, albo M mu daje jak w pracy jestem i tak wsio załapał szybko... To samo na komórce- znajdzie gierki, muzyke... Masakra jakaś... No ale cóż on będą mieli i tak większą technike do opanowania niż my ;-) Ostatnio podłączyliśmy mu takie gry telewizyjne w domu (20lat mają ale śmigają) i gra w Mario... Zapamiętał sobie "wygląd napisów" 3ulubionych gierek i sam je wynajduje na liście :-p 

SALI Dobrze że sobie nie rozcięła nic, i że już się uspokoiła...poczekaj miesiąc... Mój do kompa zaczął siadac przed świętami (ok20.12) w tej chwili potrafi kompa włączyc, wyłączyc (laptopa i stacjonarnego) znajduje na obu folder z grami albo bajkami, potrafi wejśc w opere i wybrac sobie gierki, obsługuje skypa... Też jestem w szoku... W sumie to na kompie siedzi tylko jak jestem u rodziców, albo M mu daje jak w pracy jestem i tak wsio załapał szybko... To samo na komórce- znajdzie gierki, muzyke... Masakra jakaś... No ale cóż on będą mieli i tak większą technike do opanowania niż my ;-) Ostatnio podłączyliśmy mu takie gry telewizyjne w domu (20lat mają ale śmigają) i gra w Mario... Zapamiętał sobie "wygląd napisów" 3ulubionych gierek i sam je wynajduje na liście :-p

No Kaja tez potrafi właczyc stacjonarnego laptopa,wejsc w YT w gre która Tymek ma na laptopie a ma 2 latka i 8 miesiecy...przeraz mnie to a tez siedzi na kompie tylko jak jest D i to rzadko .Ehh no cóż technika idzie do przodu i trzeba dzieci przyzwyczajac hehe.

Hej Dziewczyny. Wreszcie weekend
biggrin.gif
Mała dopiero po 22 usnęła bo ostatnio muzykalna z niej dziewczyna i śpiewa ''mydło lubi zabawę'' /zna tylko słowa ''mydło... nawet uszy i szyję''
p.gif
Ogólnie ma kupioną szuflę dziecięcą do odśnieżania i to jest teraz nr 1 u niej, pomaga odśnieżać
laugh.gif

Ewi moje gratulacje:-) Ja czuję, że to będzie laseczka:-)
Sali ładnie synuś zasuwał na desce:-) Dobrze, że Kai nic nie jest..
Dorotar słodkie masz Szkraby a Amelka jaka dama w tej sukience:-) I gratulacje dla Niej za zajęcie 1 miejsca:-)
Kaamaa i jak po spotkanku?:-) Też ciekawa jestem co u nich słychać?

Heheh zdolne dzieciaki:) Moja ostatnio w jakąś grę grała na C telefonie myślałm że nie będzie wiedziała a ona chodziła tą kulką hahaha i jeszcze siedziała jak C

Vegas heheh zdolna Marynia:p

Połozyłam młodą bez pampka wycikała się przed samym snem więc zobaczymy:)

Kasiek u nas już 6ta noc bez pampka, też Mała sika przed samym snem i tak do 7 z groszami wytrzymuje, bo o tej porze zazwyczaj się budzi tradycyjnie. A zasypia na ogół po 21. Powodzenia:)

Vegas to tak jak już dzisiaj dziewczyną pisałam wcześniej zasypiała to sikała koło 21.30-22 pampek suchy najwyżej potem będę skracała czas pory spania jak wyćwiczy już pęcherz

Domi ciągnie obiad do domu :p I Na prawdę ciągnęła bo mi nie pozwoliła (ja szłam za sankami i je popychałam cichaczem:p)

Zobacz załącznik 438591Zobacz załącznik 438592

reklama
Do góry