reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek no to co Ty się dziwisz :-p jeśli idzie spać to robi siku o 19:30 tak? to załóżmy że śpi do 7:30 to masz 12 godzin musi wytrzymać, a idąc spać o 22 robi siku o 21:30 to już z 12 robi Nam się 10 ;-)

Idę dalej sprzątać bo znowu się zasiedzę ;-)

reklama
MALWINA sukienka fajna ale bez paska albo czarny byłby lepszy.

VEGAS za rok to ja planuję by mega laska na diecie:-) ale jednego pączuszka może skosztuję.

VIKAMCIA moja Mela kiedyś do babci tak powiedziała. Jak w ciąży z Kacperkiem byłam i raz pytam swojej mamy czy ją umyje wieczorek bo kiepsko się czułam, a babcia zaczeła żartować, że po co przecież mała niedobra i pyskuje a Amelka na to: BABKA RUSZ DUPĘ.
Tego już nie powtórzyła ale często wypala z różnymi śmiesznymi tekstami.

KAMAAA ja tam spędzę ostatki na ślubie koleżanki a wieczorem z synkiem przy piersi

KASIEK u nas też podobno po weekendzie ma byc wiosna, nawet do 7 stopni na plusie. Więc i śnieg zniknie.

KAMAAA ale jaka rozbierzność w Szczecinie +4 a w Białymstoku -21. Dziś na Polsacie oglądałam rano

Ja już dziś na zakupkach byłam, musiałam jechać bo mi się żelazko popsuło, a kupa prasowania. Melkę do przedszkola puściłam bo mają bal karnawałowy, odwaliłam ją w suknię księżniczki. I mają nagrody za konkurs plastyczny dostawać, ciekawe co moja gwiazda dostanie.

Wiecie co u MAŁEJ CZARNEJ???

Kamma no nie o 19.30 tylko po 20 a często jest to 20.30 a nawet 21 wczoraj o 22 się wysikała i poszła spać na razie tak spróbuję zrobić a potem spróbujemy wydłużać czas a Twoja o której chodzi bo dziś nie sikała tak??

Dorota ja na wschodzie mieszkam więc pewnie muszę poczekać sobie:p Trzymam kciuki z Mela na tym konkursie:)&&&&

My po dworku barszczyk się gotuje poszłabym do Rossmanna ale nie wiem czy mi się chce:p

Dorota ja jestem z okolic Białegostoku i nad ranem mieliśmy -22 brrr....

Kasiek wczorajsza noc była sucha, a spała od 20:30 do 8, dzisiaj raz się budziła na siku.

Jak nic się nie zmieni to dzisiaj przyjadą do Nas koleżanka z forum z córeczką, dobrze się składa bo J ma dziś imprezę firmową i wróci bardzo późno :-)

kamaaa zostały nam 2 pokoje do pomalowania a tak już mamy wszystko skopńczone... ufff już w weekends bedziemy przenosić wszystko...
kurde niby się wydawało że nie dużo mamy a tu jednak tyle pokoi , łazienki.. hol na dole i górze masakrycznie dużo malowania... no i salon taki duży :-p
myslałam e pójdzie szybciej a jednak trochę pracy jest :sorry: ale dzisiaj juz powinniśmy skończyć bo 2 pokoje to już nic :-p
miłego imprezowania dziś :-)
hehe dorotar to babcia się pewnie zdziwiła :-d hihih
a ,małaczarna jak pamiętam odzywała się ostatnio z tydzięń przed walentynkami bo o tej grze miłosnej pisała a później już nie :no:

dobra idę szybko na inne wątki , zjemy obiad i jedziemy malować
:confused2:

Hej.
Ja przepraszam ale nadrabiam tylko dziesięć stron wstecz.
Malwina Gratulacje, to teraz sławni jesteście.:-D:-D. ta sukienka fajna tylko pasek inny bym dała.
Kasia Współczuję tej roboty przed walentynkami, na szczęście to tylko raz do roku.:-D.
KAsiek co do ceratek, to my kupiliśmy prześcieradło nieprzemakalne. słodka jest Twoja Domka.
Dorotar U nas przyjęło się że na chrzciny daje się kasę a potem rodzice kupują to co jest potrzebne.
o albo pomysł Kamy wydaje się super. zdrówka dla dzieciaków.
Justyś Ja cie pamiętam. zdrówka dla Antosia. szybko wychodźcie. Współczuję tam takiej lekarki.
Kamaa Gratuluję odpampersowania.
Liza powodzenia w odchudzaniu.

No a co u mnie? Oj szykują się częste wizyty u gina.:-D.
S dostał spóźniony prezent na walentynki wczoraj, dwie kreski na teście.
wcześniej byłam u gina na cytologii i mówił żeby zrobić test, dostałam tez skierowanie na usg i w poniedziałek idę.
w niedzielę ścięłam włosy.

Witajcie to znowu ja. Musze się pochwalić. Moja Amelka 3 dni w przedszkolu nie była bo trochę przeziębiona, ale dziś ją puściłam bo bal karnawałowy mieli i ogłoszenie konkursu plastycznego. Robili zimę w domu z pomocą starszych, Amelce pomagała chrzestna i zajęła moja Niunia 1 miejsce w grupie 3latków i dostała mega puzzle z kilkoma obrazkami. Moja super zdolniacha.

EWI gratulacje, to 3 dzidzia w drodze, super. Dbaj teraz o siebie. Dawaj zdjęcie ze ściętymi włosami.

Ewi Serdeczne Gratulacje!! jacie jakie super wieści jeszcze w tym roku zostaniesz 3 raz mamą, cieszę się jak durna!! :-) :-D

Same dobre wieści Paula z Zuzia już o 17ej będą u Nas :-)

reklama
DOROTAR Gratuluję córci pierwszego miejsca.
KAMA A no wyrobiłam się na ten rok. Ale czy napewno to okaże się na usg. :-) a tak myślałam że z Paula te spotkanie. A co u niej?

ja miałam nie pisać i poczekać do poniedziałku na potwierdzenie i dopiero oznajmić wam nowinę, ale jak wczoraj zero emocji tak dzisiaj chce się pochwalic każdemu :-). Choć rodzina dowie się jak już wszystko będzie pewne.

Ostatnia edycja:
Do góry