reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KaMA :-) U MNIE TEŻ SYPIE.
ANULA A no bo ja mam nadwagę to nie jest wskazane większe przytycie zwłaszcza że w pierwszej ciąży dużo przybrałam i nie byłam w stanie tego zrzucić. W drugiej ciąży przytyłam nieco ponad 10 kg i wszystko zrzuciłam a z dietą z nawiązką.
MILENKA Ja nie mam tu gdzie spacerować ale planuje wykorzystać jeszcze rowerek stacjonarny i pojeździć. Tylko muszę giną zapytać czy nie ma przeciwwskazań.
KASIEK NO CÓŻ. mam nadzieję że C wkrótce przyjedzie.
KAMA No jak trzeba to trzeba. Jak ma się wam żyć lepiej dzięki wyjazdowi to to chyba najlepsze wyjście.

reklama
Kamma to było od razu tak mówić:p &&&&&& Normalne jak trzeba to trzeba ja też nie mówię że sytuacja nas nie zmusi do tego cóż trzeba się przyzwyczaić:)

Ewi nogi z du... po wyrywam jak wróci...

Witam

U nas w weekend nie było, to na rajdzie to u rodziców, zaraz M wraca. Poczytałam trochę i nadrabiać będę później wybaczcie:")

Miłego popołudnia

Witam :-)

O to dobrze, że już będzie w domu.

U mnie też tak było, przez prawie 8 lat była córunia mamuni i tatunia, ale na porodówce dopadła mnie miłość od pierwszego spojrzenia ;-) i teraz jest synuś mamusi i córunia tatunia, co oczywiście nie oznacza, że K nie jest za młodym, a ja za córą. Jednak widać, że K ma słabość do córy, bo nawet jak coś przeskrobie i da jej karę na bajki czy gry, to max po kilku godzinach mu przechodzi i kara idzie w zapomnienie. Oprócz tego świetnie się dogadują, dużo ze sobą rozmawiają i często spędzają ze sobą czas. A synuś jest moim oczkiem w głowie, nawet jak czasem chce sobie odpocząć i robię wychodne na miasto poszaleć po sklepach, to biorę ze sobą młodego, lubię jego towarzystwo, no i uważam, że nikt tak dobrze się nim nie zajmie jak ja, więc rzadko zostawiam go nawet pod opieką K.

Też 17 i 2 miesiące (K jest 3 dni młodszy ode mnie ;-)), ale bardzo dobrze wypadł w roli młodego tatusia, co mnie bardzo cieszy, że trafił mi się odpowiedzialny chłopak.

Szczerze mówiąc nie wiem.

:-D:rofl2: poczekaj staruszko, za 3 i pół roku dołączę do twojej starszyzny ;-)

Wampi miła jestes,ale ja skonczyłamdwa tygodnie temu 32,więc jeszcze troche ci do mnie brakuje:-D

Anula1989 hej ;) Owszem że są , ale jak już pisałam każdy patrzy na nieletnie matki inaczej . Po prostu biore odpowiedzialność za to wszystko ( za nic w świecie nie oddam mojego szczęścia )

kasiek88kasiek Mam lenia , ale staram się być aktywna fizycznie . Dziś krótki spacer bo pogoda nie dopisuje . Planuje wybrać się na basen , popływać , no ale nie wiem czy wolno :) ok wrzuce fotkę ( choć nie ma na co patrzeć) ale za troszkę , bo jestem u znajomej i nie mam tu zdjęcia ( weszłam tylko poczytac co się dzieje ) ;)))

EWI44 W zasadzię ja też nie mam gdzie , cały czas jedna trasa hehe Z kąd jesteś ?? To trzeba się wybrać do gin i popytać .;))

Miłego Wieczorku dziewczynki ;*

Ale mam do nadrabiania :-p no ale jakoś dam radę, zaczynam! :-)

Zuzia przeziębiona, ja też :sorry: Mam nadzieję, że szybko nam przejdzie, no i przede wszystkim, że Zuzi jeszcze bardziej nie rozłoży.

Nie było mnie kilka dni, bo zrobiliśmy formata i później sterownik do wifi w laptopie nie chciał działać, dopiero przed chwilą się z nim uporaliśmy :tak:
Wczoraj Zuzię oddelegowaliśmy do mojej mamy i przyszli do nas znajomi, trochę sobie popiliśmy i siedzieliśmy do 2:30, za to mogłam sobie pospać do 10 :-D

EWI gratuluję :-)

ViKamcia uśmiałam się z tego "no mamo rusz tą dupę" :-D:-D świetną masz córkę :-)

Kama widziałam, że o pogodzie pisałaś, u mnie to już codziennie jest na plusie :tak: +3, +4 :tak: śnieg całkiem się roztopił.

dorotar zgadzam się z tym co napisałaś o komputerze i dzieciach w wieku naszych dzieci, to jeszcze nie dla nich :no:
Prześliczne zdjęcia! Amelka cudna, a Kacperek wygląda trochę jak dziewczynka ;-) śliczny jest :tak: no i Amelka podobna do Ciebie :tak:

Milena my się jeszcze nie znamy, witam ;-):-)

WAMPI rozumiem . No teraz z tego co wiem niepełnoletni nie moga byc prawnymi opiekunami i rodzic coś podpisuję . No czytałam na ten temat troche w necie i faktycznie . Ale u mnie chlopak ma 21 wiec on chyba bedzie prawnym opiekunem dopóki ja nie skończe 18nastki . Jak to matka dziecka ma nie być prawnym opiekunem ehh . To wszystko jakieś pokręcone. Wszystko sie jakos okaże ;)) moze nie bedzie tak źle ;)) Oby ;D

AGATKA551 witam, witam ; )))

MILENKA No to czekamy na fotki. Ja to z podlasia jestem. A tutaj o tej porze roku wszystko zasypane więc o spacerach nie ma nowy.
ANETKA Zdrówka dla Was.

reklama
Kasiek i jak? C wrócił cały i zdrowy?

Anetka zdrowiejcie szybko dziewczyny.

Co do wagi w ciąży to mnie przytyło się 10kg ostatni trymestr przypadał na jesień i zimę, więc spacerować za bardzo jak nie było ale remont i przeprowadzka pozwolił jako tako wagę utrzymać :tak:

Do góry