Witam się
U nas trochę zmian. Przede wszystkim z Bisiem ciut lepiej bo mama mu zmiksowała mięso to chociaż zjadł 2. I nawet wstał żeby trochę rozprostować kości. J. jest na liście żołnierzy zawodowych bo chce zmienić pracę właśnie na taką, w marcu czekają go testy sprawnościowe a w innym terminie psychologiczne. Jak zda to będzie służył w wojsku
To było jego marzenie, więc mam nadzieję, że się uda
Co prawda będzie dojeżdżał do Gliwic wpierw, ale z czasem może pomyśli się nad wyprowadzką. Ale na razi nei chcemy tak daleko wybiegać, zobaczymy co będzie z wojem
Martynka dziś wypadkowa - 2x się wywaliła i głową w panele. Ja nie wiem jak ona to chodzi
Bidulka nasza. Dziś chodziła z ołówkiem i udawała, że pali papierosy
Za dużo filmów
Potem daje mi ołówka i mówi ''musimy kurzyć''
Ostatnio co rusz jakieś śmieszne texty wali, mamy z nią wesoło
Rox nie jesteś sama, też jej nie wierzę

;-)
Kaamaa, Anula weterynarz przepisał zastrzyki - jeden z antybiotykiem, drugi jakiś przeciwbólowy. Nie orientuję się aż tak niestety bo to rodzice z nim ślęczą cały czas a ja przez pracę jakaś jestem w tyle. Ale mam nadzieję, że już będzie lepiej. W tych zastrzykach też coś przeciwko biegunce było bo podobno miał biegunki czego wcześniej nie wiedziałam bo mnie nie poinformowano
Anula to spory Twój synalek:-)
Malwina śliczne jesteście a Tobie pasuje ten kolorek
Milena ślicznaś:-) A masz jakieś zdj. z brzuszkiem?
Eliza nie smutkuj;**
Dorotar ojej:-( oby Kacperkowi szybko minęło to paskudztwo. I zdrówka dla Was wszystkich;**
Snoppy wszystkiego najpiękniejszego na Nowej Drodze życia, dużo miłości
Co do wagi to ja w ciąży przybrałam 4,2kg, ale wpierw chudłam a nie grubłam. Wzrost mój to 160cm. Po urodzeniu Małej ważyłam 45,5kg a teraz niestety 50kg

Przed ciążą ważyłam strasznie długo te 48kg i nadal chciałabym tyle mieć, ale to chyba niemożliwe bo ja mam manię jedzenia